Dnia 2017-04-05 o godz. 19:47 ~Bio napisał(a): > To co mała korekta
2 miesiące temu 6 gr. było mocnym oporem z 2013r. teraz to jest mocne wsparcie. Aktualnie opor mamy w okolicach 16 gr. także okres konsolidacji 2012-2013r. i sytuacje obstawiam na analogiczną za x miesiące, a jak zaczną podawać infa to za x dni te 16 to bedzie mocne wsparcie. Infa są tu pewne więc radze podejmować szybkie decyzje. Oficjalny ff 26% a z tego co tu sie mieli to to widać, że większość na słupach no i sporo akcji nie dopuszczonych do obrotu.
Zbieracie po 9 gr. az iskry idą i szybciutko pokazujecie ze ukryciak na 9 hehehe. Znak dla leszcza co by pora oddac:). Ciekawe czy jeszcze duzo znajdziecie szybkich rączek. Po 8 ukryciak nie wypalił po 9 raczej tez nie wypali. Widac, ze czas na zbiórke dobiega końca.
Dnia 2017-04-10 o godz. 17:42 ~Bio napisał(a): > Ale luka od 6 do 9 hehe chyba coś wpadnie
Troche przesadziles. Po 7 pakiecik stoi, pusto jedynie na 8. A dlaczego ??? Postaw ze 100-200k na K po 8 to sie przekonasz :) co zostanie z 9 łacznie z tym pseudo ukryciakiem ktory najprawdopodobniej zniknie. A czy cos wpadnie to podejrzewam, ze nie jestes jedyny ktory na to czeka.
I tak relaksacyjnie :) czy taki "ja" lub bio lub grześ czyli mało wiedząca drobnica łyka papiera po 9 gr. gdzie na 8 pusto ? Tak tylko pytam. Stawiają niby niewielkie pakieciki na K po 9 - 30k,20k a i potem dalej biorą. Ta mało wiedząca drobnica to sie wciska przed kolejke i sprzedaje pare kilo pewnie z myślą, że taniej odkupi - kółkowicze. A tu może być zonk. Nie za łatwo wam idzie sprzedaż po 9 przed kolejką ? /pytanie do tych co sie tam pchają/
W tamtym roku kupiłem 100k leonidasa po 14 gr . Sprzedawałem "na górce" w okolicach 30gr /dokładnie nie pamiętam. /ale byłem wtedy kozak :D/ i też wtedy wyjątkowo łatwo się sprzedało hehe.
Dnia 2017-04-11 o godz. 13:35 ~Bio napisał(a): > Jakby tak było jak piszesz to ktoś już by łyknął po 9 to co tam stoi
No to przyznaj sie: kupiłeś czy sprzedałeś po 9 ??? :) nic sie przypadkowo nie dzieje. po co to zabierać jak może ktoś dołoży lub odda niżej ? Z tego co widać szybkich rączek to tu raczej już nie ma. Okaże się. Akcji w obrocie jak na lekarstwo więc trzeba je szanować :) a już w szczególności w tej cenie.
Pokazali ukryciaka po 9 a tu dziwnym trafem po 7 już popyt ustawiony, i deczko po 8.
Dnia 2017-04-12 o godz. 13:49 ~Bio napisał(a): > Tak jak pisałem będzie zjazd
Powinieneś napisać "chciałbym, żeby był zjazd" ale niestety to nie koncert życzeń. Oby sie nie okazało, że nas wyleszczyli. Idzie bez żadnych informacji ze spółki - nie chce myśleć jak pójdzie jak podadzą jakieś konkrety.
Tak idzie nawet więcej wodospad akcji przewala się dziennie. Kolego możesz pomarzyć iż tylko będą w górę w najbliższych 2 tyg. będzie zjazd min do a może nawet 4 grani.
Zdzicho to wyraził swoje marzenia. 4 gr to przesadził jak stara pomidory. Sternik dał zielone światło na korektę a tu.... wszyscy zarobieni 1-3 gr. i czekają a sprzedawać nie ma komu :( Tak szczerze to słabo widzę tą korektę chociażby na 7 gr. No ale nadzieja w rękach leszczy co będą chcieli oddać :D A wogóle co tu tak mało ludzi na tym forum ??? Tymczasem: Wesołych Świąt dla posiadaczy oraz oczekujących.
Nie muszę marzyć aby spadło bo już 2 razy obróciłem na wzrostach i spadkach sporą ilością, sprzedałem również na ostatnich podbitkach a kupowałem szmat czasu temu sporo po 2 i 1 gr. inni w panice wywalali a ja kupowałem. Tak że jestem już zarobiony i nawet jak nie spadnie co jest moim skromnym zdaniem konieczne a tylko będzie rosło to mi nadal gra bo i tak jeszcze mam tego sporo. Sprzedam kolejne partie na wzrostach a jak będą wzrosty to po drodze będą również korekty a wtedy odkupię i sprzedam na kolejnym wzroście. Tak więc życzę każdemu co mu potrzebne, ja będę zadowolony w każdej opcji oprócz stagnacji lub co gorsza jakiegoś zawieszenia. Życzę aby ci co na tym lub innym walorze są w plecy aby wreszcie odrobili swoja kasę i przeznaczyli ją na swoje własne potrzeby a nie sponsorowali to całe dziadostwo szumnie zwane Giełdą a właściwie powinno się nazywać SZULERNIĄ co bardziej bliższe prawdzie.
Jak już pisałem prędzej byle nie stagnacja i masz babo placek. Pewnie większość przeniosła się na FON-a, a może tak Patro zaprosić do naszej spółki to będzie taki cyrk na Genergy jakiego już dawno nie było.
OK, jestem za a nawet przeciw jeśli chodzi o zarobek, ale co do adresu miałem na myśli iż jest to raczej próba zmylenia oczu nowym inwestorem czytaj starzy wyjadacze. Ale jeśli dadzą zarobić to z góry ich przepraszam.