Cytuję "Pisałem że idzie podaż z ukrytego zlecenia i co teraz gdzie i komu sprzedacie te kupione ponad 10 zł ta podrywka była pod wyniki."
Teraz jak pisałem zjazd po zleceniach kupna widać głęboki układu nie podpiszą .85% redukcja tego jeszcze nie było.
Re: Zlecenia kupna ustawione tylko poza widełkami by wycofać Autor: ~str [78.8.112.*]2017-04-03 09:58 uuu przeczytał i postawił kupno tylko że poza widełkami postaw te 800 po 10.50 a zobaczysz
Po pierwsze; Nie wiem kto i w jakim celu wystawił ukryte zlecenie S. po 10,85
Po drugie; Nie było żadnej podrywki pod wyniki, tylko skupowanie akcji bowiem w arkuszu jest coraz mniej akcji na sprzedaż !
Po trzecie; Skoro ktoś cały czas kupuje to łyknie tę resztkę w obrocie i ma na to czas, dlatego ustawia się niżej. A przecież cały czas np. w piątek gra ktoś na zniżkę 20 lub 30 akcjami na fixingu !!!
Po czwarte; Twój cytat "Teraz jak pisałem zjazd po zleceniach kupna widać głęboki układu nie podpiszą .85% redukcja tego jeszcze nie było." Zdanie dla mnie niezrozumiałe pisz po polsku !
Po piąte; Te 800 szt. dzisiaj po 9,85 codziennie stawia animator a piszesz że "przeczytał". Animator stosuje się do umowy a nie do twoich idio..ycznych wpisów.