14 zł to za wysoka cena, dzisiejsze info z gatunku ratunkowych a i tak nie odniosło skutku. Opublikowali je w najgorszym momencie, przy kursie 13 zł. Nieliczni zrobili kółko ale jutro kurs wróci, zgodnie z trendem spadkowym, w miejsce mu należne.
myślę że leczyć powinni się ci, którzy po tylu latach dy ma nia dalej wierzą zakłamanej ekipie, który ich robi jak chce normalna spółka po infie na wagę 1/4 rocznych przychodów poszła by do góry +25% a tu podaż jest tak ogromna że starczyło na 4% i to niestety jest podaż ze strony głównych
Robisz kolego krecia robotę razem z tą swoją spółdzielnia dlatego,że ktoś ciebie tu oszukał.Sprzedaj w p te swoje akcje jak uważasz,że 14 jest drogo i nie pitol,że zarząd sprzedaje
Skompromitowani reventon,garbaty i inni hejterzy z wiadomej spółdzielni dyżurują na forum na przemian non stop,zależy im bardzo na niskim kursie,nie mają wystarczającej ilości akcji ponieważ się wyleszczyli na ciągłym zwalaniu kursu ,są zdeterminowani i będą spamować jeszcze bardziej,dzisiejsze info ich zaskoczyło ,mimo ich wysiłków kurs nieuchronnie będzie zmierzał na coraz wyższe poziomy.
Chłopcy, wy tu gadu-gadu a tu było 17 zł, 16 zł, 15 zł a teraz, pomimo "superinfa" jest 14 zł. Podobno jesteście świadomymi ynwestorami. Nie daje wam to do myślenia?!
Dnia 2017-03-30 o godz. 20:08 ~pytanko napisał(a): > Chłopcy, wy tu gadu-gadu a tu było 17 zł, 16 zł, 15 zł a teraz, pomimo "superinfa" jest 14 zł. > Podobno jesteście świadomymi ynwestorami. > Nie daje wam to do myślenia?!
Jesteśmy pewni i wiemy o co tu chodzi, spółdzielnia też wie w jakim celu spamuje,wszyscy wiedzą że tu będzie mega odjazd na nowe szczyty,tylko trzeba odrobinę cierpliwości.
Dnia 2017-03-30 o godz. 20:16 kristofer58 napisał(a): > Jesteśmy pewni i wiemy o co tu chodzi, spółdzielnia też wie w jakim celu spamuje,wszyscy wiedzą że tu będzie mega odjazd na nowe szczyty,tylko trzeba odrobinę cierpliwości.
człowieku jak zaglądasz do lodówki to też widzisz spółdzielnię? spółdzielnia jest odpowiedzialna za tragiczne wyniki? za brak dywidendy? za niedotrzymane obietnice? za emisję dla kolegów królika? za astanę z 3-letnim opóźnieniem? za co jeszcze odpowiada ta urojona spółdzielnia?
Dzisiejsze info nie chwaląc się jam to uczynił zmienia się jedno nie znają spółdzielcy dnia ani godziny , infa nie będą już jak dotychczas podawane od 9 do 10 tylko przez cały dzień sesyjny i niech to będzie nauczka dla klozetowych że infa będą podawane o różnych porach i niech się boją bo będą wyleszczani systematycznie inną sprawa to jest spółka która wreszcie przyniesie kokosy to nie warto robić kółek bo więcej zarobi się na trzymaniu akcji.
synku, ty tu niewiele możesz! jak będę chciał kupię sobie tyle akcji ile potrzebuję 100k, 300k ? nie problem, tu podaż jest taka że wystarczą 2 tygodnie i wejdę poniżej 20 zł tylko po co? w przededniu rzezi na rynkach? w przededniu katastrofalnych wyników? mam czas, poniżej 10 będziecie sypać i dziękować że ktoś od was to odbiera :)
Ten przeddzień rzezi na rynkach według Ciebie już od półtorej roku się spełnia. I jakoś nie nastał.
Zatem nie cwaniakuj bo zapewne z ciebie taki sam Bogacz jak i Twoje przewidywania.
Zadzwoniłam do Pani Basi i info pojawiło się jak z rękawa jak jej wyklarowalem jaka jest sytuacja z naszymi spoldzielcami i że trzeba podawać informacje o różnych porach bo mają schemat działania i się stało moje , przypuszczam że mają skitrane inne jeszcze kontrakty i będą bili spółdzielnie na maxa bo im już nie zależy na uwalaniu kursu niech portki zapakuje spółdzielnia na pełno !!!!!!!!
Pojawil się mój guru jakbym mógł zapomnieć że będzie mnie negować zawsze jasny mu w spak ale powie że to wiosenna bryza , na forexie został bankrutem choć go ostrzegalem z dobroci serca że te jego 2200 to jest gwuzdz do trumny ile razy !am go szkolić tego leszcza jak to wszystko działa chyba osciu jest nie reformowany po prou głupi jak misiu niech dalej żyje w swoim matrixie
Wcale nie przesadzam zadzwoniłam i tej kobitce wyluszczylem co miałem na sercu i spółdzielcy na peronach trochę przesadziłem z udziałami w spółce bo zapodalem jej że mam prawie jeden procent a prawda jest że to jest połowa tego co deklarowalem hi hi hi .
Jutro dalej w dół
dzisiaj waliły bokuny jutro pozabijają się leszczyki
możecie oczywiście zaklinać ale trend jest jeden
wycena balona nawet przy 10 zł jest w kosmosie
Ty już przewidziałes sp 500 na 2200 z twoim bankructwem włącznie to się nie odzywaj leszczu możesz jedynie próbować uwalac kurs i wyleszczyc głupich ale czy to ma sens moim zdaniem nie bo przy tym kursie to jest to mocno deficytowe .