82,177,95 Wczoraj ostrzegałem cie ze będzie reakcja z mojej strony widzę ze masz to gdzieś no cóż mam trochę czasu wiec odpowiednie pisma do knf i prokuratury wpłyną zobaczymy jaki będziesz mocny i ile razy dziennie będziesz pisał pod rożnymi nikami
[77.253.245.*], jestem przerażony twoją wypowiedzią. Wystąpił mi zimny pot na lędźwiach i przez to gacie mi się obsuwają. Nie muszę dodawać, że przez ciebie są pełne. Zepsułeś mi weekend, nie będę mógł spać ...
Kumy,jest nie dobrze Indyjski miliarder Kumar Mangalam Birla uważa, że włókno węglowe jest materiałem przyszłości,a nie mikrosfera,którą można tylko zatkać sobie s>>>.
To nie wypowiedz lecz stwierdzenie faktu .Wiem co nie coś co wolno czego nie trochę spędziłem czasu na sali sadowej i widziałem nieustraszonych a po wyrokach stawali się nieco inni i z czysta przyjemnością podpisywałem wyrok
smerf, więc jesteś sędzią! To jeszcze gorzej dla mnie i mafii latrynowo-wrocławskiej. Przejrzałeś nasze karty, błyskotliwy geniuszu palestry. Już 3 kilogramy w majtach noszę, a kostki i duży palec u nogi pokryte są labrygą.
Dnia 2017-04-21 o godz. 12:49 ~dygot napisał(a): > smerf, więc jesteś sędzią! > To jeszcze gorzej dla mnie i mafii latrynowo-wrocławskiej. Przejrzałeś nasze karty, błyskotliwy geniuszu palestry. > Już 3 kilogramy w majtach noszę, a kostki i duży palec u nogi pokryte są labrygą. > A mowilem,prosiłem,że dzisiaj uszczelniamy sobie s>>> mikrosferą.