• zaginęła paczka w InPost Autor: ~tomasz [89.68.201.*]
    Kurier potwierdził, że dostarczył, a paczki nie ma-czyli ktoś ukradł! Nie ma potwierdzenia odbioru, nie ma paczki, wszystko OK w InPost.
    Takiego lekceważenia klienta i braku reakcji na problem, totalnej zlewki na zgłoszenie najpierw interwencji, później reklamacji to jeszcze nie doświadczyłem! A paczek wysłanych/odebranych setki. Brak odzewu na emaile, infolinia to jedno wielkie nieporozumienie.
    Unikajcie tej firmy, Tomasz
  • Re: zaginęła paczka w InPost Autor: ~Aezakmi [66.102.9.*]
    Widzę, że konkurencja nie śpi
  • Re: zaginęła paczka w InPost Autor: ~Honorata [90.85.41.*]
    Mi też powiesz że konkurencja nie śpi?Chcesz nr przesyłki,maile inPoszamba i zawiedzionego klienta i sprzedającego?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [90.85.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zaginęła paczka w InPost Autor: ~Wkurzony_klient [77.253.58.*]
    Widzę, że nie jestem sam. Inpost ma klienta w... tyle. Moja "zgubiona" paczka warta 360 zł a odszkodowanie otrzymałem 200 zł. Taką mają umowę z Generali - ich ubezpieczycielem. Reklamacja + wypłata odszkodowania prawie 3 miesiące. W regulaminie jak byk stoi: reklamacja rozpatrywana w ciągu miesiąca (to samo zapewnienie osoby przyjmującej reklamację: czas rozpatrzenia 2 tygodnie do miesiąca). I ten kontakt, tylko mailowy jeśli chcesz się coś więcej dowiedzieć . Paranoja.
  • Re: zaginęła paczka w InPost Autor: ~Tja [77.255.45.*]
    Tak się właśnie dzieje jak się walczy ceną - oczywiście kosztem jakości usług, oszukieaniem pracowników, przewoźników etc. Jak komuś zależy tylko na cenie wybiera jako firmę kurierską inpost, nie myśląc o zadowoleniu klienta oraz wysokiego standardu (np. Zostawienie paczek pod drzwiami oczywiście bez zgody odbiorcy itd.)
[x]
INPOST 0,00% 10,87 2017-05-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.