• Gigant Autor: ~Lolek [78.8.224.*]
    Ta spolka w dłuższej perspektywie czasowej jak wypala ich plany z wyjściem na szeroki rynek z oprogramowaniem omijajacym adblocka to będą potęgą w tej branży w skali światowej a przejęcie ITF przyspieszy cały proces!!!!
  • Re: Gigant Autor: ~panda [8.37.234.*]
    Ma ktoś z was dostęp do artykułu z parkietu i mógłby wkleić? Nie mam jak wykupić a z chęcią bym poczytal
  • Re: Gigant Autor: ~gosciuzwallstreet [83.144.124.*]
    Cena jest dobra, więc myślę nad zwiększeniem zaangażowania w spółkę i uśrednienia ceny w dół (mam trochę ponad 100pln średnią). Kasa teoretycznie jest ale chciałbym nią jeszcze obrócić raz na innej spółce bo tutaj na zyski pewnie przyjdzie poczekać do Maja.
  • Re: Gigant Autor: ~Lolek [62.141.206.*]
    Szkoda tylko, że spółka ma taki niski FF trochę przez to muli z tymi obrotami...
    Teoretycznie jak wejdą na GPW powinny być większe obroty. Teoretycznie bo znam liczne przypadki przejścia z NC na GPW, gdzie tak nie było.
    Jak patrze na ich raporty to aż się uśmiech na twarzy pojawia za 2016 pewnie tez będzie bardzo pozytywny, trzeba tylko czekać aż wejdzie jakiś fundusz a wydaje mi się to kwestią czasu ,ciekawe czy planują jakiś dodruk akcji żeby zwiększyć FF...
    Jak dla mnie to mogą zrobić nawet split 1:10 :)
  • Re: Gigant Autor: ~Lolek [94.254.243.*]
    Hehe byłoby bliżej lpp :) ale swoją drogą coś tutaj cicho na tej spółce, nic się nie dzieje, nikt nie ujada i nie nagania ,siedzą na Ursusie i pxm .
    A co Cię naklonilo do wejścia w ta spółkę?
  • Re: Gigant Autor: ~cloud [37.249.85.*]
    to ja wolę coś co dopiero startuje w IT np POLMAN a nie Cloud który już nie da zarobić lub kilka % tam może być set % w miesiąc
    Ja dość dobrze znam tę spółkę. Można powiedzieć, że to moja branża. Widzę w nich bardzo duży potencjał długoterminowo więc inwestuje. Póki akcje są tanie można po troszku zbierać.
    Wiadomo w ogóle cokolwiek na jakim są etapie przejęcia ITF?
    Oficjalnie robią audyt. Nieoficjalnie docierają do mnie plotki, że już ponoć klamka zapadła i będzie przejęcie. A jak jest naprawdę zobaczymy. Na razie trzeba uzbroić się w cierpliwość.
[x]
CLOUD 0,41% 49,40 2025-09-26 12:25:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.