Ta spolka w dłuższej perspektywie czasowej jak wypala ich plany z wyjściem na szeroki rynek z oprogramowaniem omijajacym adblocka to będą potęgą w tej branży w skali światowej a przejęcie ITF przyspieszy cały proces!!!!
Cena jest dobra, więc myślę nad zwiększeniem zaangażowania w spółkę i uśrednienia ceny w dół (mam trochę ponad 100pln średnią). Kasa teoretycznie jest ale chciałbym nią jeszcze obrócić raz na innej spółce bo tutaj na zyski pewnie przyjdzie poczekać do Maja.
Jak patrze na ich raporty to aż się uśmiech na twarzy pojawia za 2016 pewnie tez będzie bardzo pozytywny, trzeba tylko czekać aż wejdzie jakiś fundusz a wydaje mi się to kwestią czasu ,ciekawe czy planują jakiś dodruk akcji żeby zwiększyć FF...
Ja dość dobrze znam tę spółkę. Można powiedzieć, że to moja branża. Widzę w nich bardzo duży potencjał długoterminowo więc inwestuje. Póki akcje są tanie można po troszku zbierać.
Oficjalnie robią audyt. Nieoficjalnie docierają do mnie plotki, że już ponoć klamka zapadła i będzie przejęcie. A jak jest naprawdę zobaczymy. Na razie trzeba uzbroić się w cierpliwość.