Ostatni dzień notowań.. zostajecie do końca? Ja swoich akcji nie sprzedaje, trudno będzie w razie czego pierwsza taka klapa na GPW z mojej strony, nie ma to jak kolejne cenne doświadczenie w życiu..
Jest w ogóle możliwe, żeby to odwołali? Chodzi o wycofanie z giełdy? A jeśli podadzą jakieś info na koniec dzisiejszego dnia jest jeszcze szansa na cokolwiek? Proszę o odpowiedz bardziej doświadczonych graczy. Z góry dziękuje i jak coś jestem zwarty i gotowy na godz 17-sta na gaszenie światła..przygotuje szampana i może jakieś ciasto upiecze :D
Wszystko jest możliwe np. Wykluczenie akcji gral na 21.03.17 wniosek spółki i akcje są w obrocie , wpisz gral na forum bankier i sobie przeczytaj pozdrawiam ryzykantów ,)
~miro jeszcze chwila jeszcze dzień się nie skończył kupujesz akcje? Ja nie bo mam sporo Ty kupujesz odpowiedz sobie na to pytanie a jednak ktoś kupuje ,info może być po ostatniej zagrywce , a zgasić zawsze zdążymy ,)
Teoretycznie moze sie pojawic info, ale przeciez nie odwołają decyzji o wykluczeniu akcji z obrotu. GPW tak nie działa, musiałoby wczesniej sie cos wydarzyc, dzis juz za późno zeby zmienili decyzje
Ok . Ale wiemy że może być wycofanie ,potem spółka realizując program naprawczy może zostać przywrócona do notowań itd. ~miro nie wiem ale jakoś jestem spokojny pozdrawiam i zobaczymy ,)
sorki że piszę z opóźnieniem ale dziwnie sprzęt mi się wiesza , no właśnie jeszcze rano prawie 1m po3 i 4gr, a nikt tego nie powinien chcieć ,) i do ~ inwestora no jaja pierwsze widzę żeby w dzień przed wycofaniem akcji były zlecenia na 4,8koła choćby i po 3gr,
Pierwsze idę do okulisty , drugie gaszę światło , trzecie skoro zostałem z papierem , to będę musiał przmyśleć którą formę postępowania wybrać , po czwarte skoro ktoś skupował w niemałych ilościach przez ostatnie dni to pozostaje alternatywa powrotu do notowań (i tak coś mi w tym wszystkim nie pasuj) . Teraz zaczynam etap pierwszy po drodze platynowy jasio wędrowniczek a potem czyli jak wstanę zobaczę ?
Ja tez czuje ze to nie jest jeszcze koniec! Strasznie smierdzi mi te skupowanie przez ostatnie pare dni, ktos na pewno musi cos wiedziec!! Nie ma h..a we wsi!! Inaczej bede mial mnostwo tapety za 15k..tyle mnie to wszystko kosztowalo.. swoja droga duzo poplyneliscie Panowie? Tak z czystej ciekawosci pytam...Moze przez chwile poczuje sie choc troche lepiej ;)
Gratuluje odwagi dla wszystkich, ktorzy pozostali z papierem!
za 15 tys albo jak kolega niżej 30 tys zł to można mieć bardzo fajne wakacje i wspomnienia lub kupic jakiś dobry sprzęcik... szkoda trochę tych pieniędzy..
Jasne ze szkoda tych pieniędzy ale takie jest życie i to jest wpisane w ryzyko, które podjęliśmy a wyzywanie kogoś od frajerów jest bardzo nie miłe.. straty zawsze można odrobić na innych spółkach, przeciez to nie koniec świata..a na wakacje zdążę jeszcze pojechać ;)
rozumiem, ze jest ryzyko, ale szczerze liczyliśmy wszyscy, ze stanie się cos i zarobimy.. nikt nie chciał tego widzieć po 4 gr :( miało być na + a wyszlo inaczej//
bo robiłem takie piękne kółeczka od 15 do 40 groszy i w końcu na Mnie padło.200tys. akcji zostało za 26 groszy.Nie ma to jak ryzykowne inwestycje.Byłem 150k naprzód teraz jestem dużo niżej ale i tak opłacało się.
Ojej to już dzisiaj się nie da sprzedać?? A miał być handel do 30.03. Ale zrobili mnie? To nie mogli w komunikacie zapisać że ostatni dzień handlu to poniedziałek 27,03 Okropne. I co dadzą jakieś wydruki czy co? Ale stratę już nie odliczę czy jest jakiś sposób?