• uuuu Autor: asa112 [84.234.7.*]
    Dzień jak co dzień ... czyli zaczynamy na czerwono od spadków ...ehhhh ... szkoda gadać
  • Re: uuuu Autor: ~ed [195.238.185.*]
    i to zjechał dużo ktoś sie wysypuje?
  • Re: uuuu Autor: ~Rozwielitka1 [80.48.244.*]
    myślę, że exodus trwa nadal .... co z tego będzie zobaczymy ale to w perspektywie raportu coś niezbyt ciekawie wygląda ...
  • Re: uuuu Autor: ~qwe [46.215.92.*]
    taaaaa
    i ten gigantyczny wolumen az 16k ... na pewno fundy jeszcze wywalaja
  • Re: uuuu Autor: ~Pietrek [87.204.69.*]
    Ktoś sprzedaje ktoś kupuje
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~BrijuOK [188.33.205.*]
    masz racje: ktos sprzedaje, ktos kupuje i powoli rosnie kurs, i powoli wroci ponad 10, ponad 15 i bedzie wiecej
    stary moj cytat:
    BrijuOK:
    Taaak, beda wzrosty. nie tylko pieski szczekaja, ze bedzie roslo. Briju nie jest bankrutem, bankrut nie otwiera 10 nowych sklepow i nie ma wystaw poza granicami kraju. Briju nie zbankrutuje, to firma z tradycja, poznaniaki wiec daza rade, akcje pojda w gore, na ok 14 w ciagu tygodnia i wroca do 35zl.
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~Felek [212.182.119.*]
    Tylko 35? Może 135, hmm? Oj ludzie ludzie...
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~XxX [81.190.250.*]
    a co miałoby spowodować wzrost do 14 w ciągu tygodnia? pytam z ciekawości bo mam trochę tych akcji i chętnie bym po 14 wyrzucił :)
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~kolekcjoner_kruszcu [145.237.2.*]
    a to ze spadek ich wartości był nienaturalny, znacznie poniżej wyceny samego sektora detalicznego. Ktoś na tym nieźle zarobił a ci którzy wpadli w panikę strasznie stracili. Tu trzeba mieć jaja ze stali, cały czas są chętni na te akcje przypadek???
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~ja [86.18.127.*]
    oczywiscie, ze byly to nienaturalne spadki, spowodowane panika inwestorów, rozumiem ze banki wycofaly kredyty , bo nie handluja dalej surowcem , ale przychody z jubilerki rosna 70 %, an na jubilerce , jest najwieksza marza, a nie na handlu surowcem. Zaraz maj i komunie wiec sprzedaz bizuterii jeszcze wzrosnie
  • Re: Inwestujesz pod komunie ? Autor: ~CrazyOldMan [212.108.90.*]
    Dnia 2017-03-27 o godz. 14:29 ~ja napisał(a):
    > oczywiscie, ze byly to nienaturalne spadki, spowodowane panika inwestorów, rozumiem ze banki wycofaly kredyty , bo nie handluja dalej surowcem , ale przychody z jubilerki rosna 70 %, an na jubilerce , jest najwieksza marza, a nie na handlu surowcem. Zaraz maj i komunie wiec sprzedaz bizuterii jeszcze wzrosnie

Czlowieku Spojrz na Eurocash zobaczysz ile to ma wspolnego ze wzrostami ...
  • Re: Inwestujesz pod komunie ? Autor: ~ja [86.18.127.*]
    na polimexie inwestuja pod przyszle kontrakty , ktorych nawet jeszcze nie wygrali...
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~ToŻenada [66.249.93.*]
    A może otwierają specjalnie aby zbankrutować...im się krzywda nie stanie w 100℅
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~kacper [31.2.50.*]
    Z jubilerki nie starczy nawet na płace dla zarządu i RN .
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~Briju [37.47.1.*]
    Widzę tu spore ryzyko zjazdu do kursu początkowego. Po ostatniej aferze z oszustwami funduszy, bankierów i zwyklych akcjonariuszy. Firma powinna zacząć od początku jedynie z handlem detalicznym i odpuścic sobie surowce tu juz nie będzie kokosów. Apart i Kruk to silna konkurencja wiec bez surowców będą musieli sie sporo natrudzić aby ich obroty wzrastały r/r. Sam ubrałem się po 15 zl jak i troche juz usredniłem na 7.7 ale myślę że będzie okazja na dokupienie nawet niżej żeby wyjść z tej ryzykownej inwestycji.
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~świstak [145.237.2.*]
    ... a świstak siedzi i zawija w te papierki... to wychodź jak ryzykowna inwestycja, już swoje zarobiłeś :)
  • Re: i powoli rosnie Autor: ~Briju [37.47.35.*]
    Nie z takich tarapatów się wychodziło. trzeba cierpliwości. Pozycja zamknieta na stracie nie bedzie odzyskana, a tu kurs powoli zjezdza do bazy i nawet z 15 da sie wyjsc usredniając :)
  • Re: i powoli się nudzi Autor: ~Rozwielitka1 [188.146.145.*]
    Usredniając to jeszcze niecałe dwa tygodnie temu tutaj dało się zarobić, a teraz to już mi się tu nudzi :-(
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.