Trzeba odczekać z mocnym odpalem choć 1 dzień bo by KNF nałożyła karę za utajnienie informacji poufnej , jak by na otwarciu dzisaj mocno kurs wzrósł . Myślimy tu za Was! Słusznie , ze trzymasz palec na Enter bo jeszcze dzisaj tak po 15 godz. luka zostanie zamknięta 1.28zl i nie można było dzisaj dopuścić , żeby 1.02zl powstała bardzo duża. Czuwamy i myślimy nad Wami proszę spać spokojnie .
tylko do kibla chodze teraz z klawiaturą bo palec mam przyklejony do ENTER :-))
Do pytanko xyz Co u Prezesa? Sledzisz Go nadal? Napisz prosze jakie a zwyczaje? Co lubi? Jak sie ubiera? Co bedzie jadł dzisiaj na obiad? Czy sika na stojąco czy siedząco? :-))))
Nikt nie ma teraz dostępu do Prezesa ogólna panika w firmie , ludzie boja sie rozmawiać z obcymi I nie odbierają telefonu w pracy. Jola ma ogrom pracy i nie wysyłać jej bzdurnych pytań bonie bedzie odpowiadała . Udało mi sie zrobić smartfonem zdjęcia prezesa jak wychodził z banku, żebyś widział jego twarz zadowolona Z odpadłem trzeba odczekać kilka godz. żeby KNF nie miała sie do czego doczepić i nie można było pozwolić z rana aby powstała bardzo duża luka 1. 02zl, teraz powoli można kupować a pod koniec sesji powinno nastąpić mocne przyspieszenie
Juz nikt nie może zarzucić firmie , ze kos wcześniej wykorzystał informacje z soboty na kupno akcji i dużo zarobić . Nic takiego sie nie stało , teraz wszyscy maja rowne szanse. Kary już nie bedzie.
...a ja z kolei zrobiłem odlew swojego palca i cały czas od kilku dni leży już na ,enter,....co by nic nie umknęło....:-)...xyz czekamy na informacje dnia z cyklu , co dziś robił prezes a czego nie....:-)
Słusznie robisz , ze masz palec przyklejony do Enter i lod przygotowany na czubek głowy bo teraz info bedzie podane w czasie sesji bo już nie ma chyba zaległych poufnych info w szafie. Teraz każdego dnia od dzisaj po godz. 12 trzeba sie trzymać na baczności, niczym jak lis wyskoczy info z kurnika i ko sie opozni bedzie płakał i miał gorący czubek głowy . Żarty sie już skończyły !
JA nie moge spać po nocach bo klawiatura mnie uwiera... Mi sie wydaje ze musi być ten odpał bo jak xyx czy jak mu tam wie wszystko To jakaś Gruba Ryba, pewnie jakiś tajny analityk i detektyw w jednym
Żarty sie skończyły , wiec proszę mi tu nie zawracać głowy z 3k, najlepiej to teraz sprzedaj . Fota to jest teraz szlachetna spółka i dla ludzi szlachetnych , niezaśmiecac forum. Jak masz kasę to radzę brać teraz jak jest 1zl a nie jak bedzie 3zl
Mnie to xyz nawet sie podoba Jest prostolinijny i szczer nie owija w bawełne i nie mataczy W przystepny i prosty sposób dzieli sie z nami wszystki co tajne nawet przez poufne A w koncu prostota jest szczytem wyrafinowania To musi byc wyrafinowany gracz:-)))
No Panowie za chwilę 15. Już mam przygotowane wypowiedzenie dla pracodawcy nie będę już pracował jak będzie 3zl , a wszystko dzieku komu ? Naszemu XYX!!! Dziekuje za informacje może życie sie odmieni
Jednak xyz jest chyba niepowazny? Ide do przychodni zeby mi odlepili palec od ENTERa
ODPAŁU nie ma A moze i xyz ktos robi w konia i tylko sie podszywa pod Prezesa robiąc sobie z niego JAJA ? A naiwny xyz wszystko łyka jak PELIKAN ? -))))
Co słychać gorące głowy ? Jutro już bedzie zgoda na odpal akcji foty, dzisaj nie bo groziłaby kara. Wy tego nie rozumiecie żyjecie tylko chwila aby dzisaj , ktoś za Was musi myślec .
.....no tak xyx powienies założyć biuro detektywistyczne,xyz i spółka z.o.o,...:-)...a jako reklama ...np tropie prezesow dużych firm,szybko i skutecznie,.....:-)