Wiadomo już , dlaczego kurs jest w czarnej d... Nowa emisja, czyli dalsze rozwodnienie kapitału. Załatwili was, krótko mówiąc. Polecam teraz pilne wypróżnienie w latrynie, bo niedługo będą wypróżniać się z akcji!
645 tysi dla zalozycieli a reszta czyli 8 mln w 3 lata dla.... moze strategicznego? Albo po prostu by zdobyc kapital. Akcji bedzie 20 mln w 2020 roku...
Z tej emisji będą potężne pieniądze, gdyby poszły po 15,- byłoby to 8.495 620 x 15=127.434.300
Ale ponieważ mają emitować przez 3 lata, w sumie może to być ? grubo >0,5 mld
Co prawda revi i landryna twierdzą, że może może ta kasa pójść na --- landrynki albo waciki? .
/Cele są wyraźne - rozwój, inwestycje, technologie, inwestor../
Ma chłop poczucie.
Ja mu dzisiaj wyb/p/aczam wszystkie jego pomysły. Miał z koleżkami c z a r n y tydzień Ich straty /uwzględniając ich chciwość, korzystali z dźwigni/ wyliczam na ok. 50-70 % kapitału własnego + zamrożona gotówka na miesiąc /paradoksalnie gdy mogą się dziać cuda na EEX?/ na Bumechu /ok. 20%/
- Nie chciałbym, będąc ew. jego żoną, widzieć jego, tym razem prawdziwe /.."prosił, prosił"...słynne, pisałem dzisiaj w południe/ galoty.
Właściwie za"pyskówki" to mu się należy. Poza tym być może komuś zgarnął pieniądze, które poszły z kolei .....świstu, gwizdu w......
....obiecują, obiecują i nie zrzucają. Powód?. Nie mają akcji. Chociaż inicjatywa, owszem, mało słuszna Ja już zrzuciłem poniżej 11,- /był łatwy, bo nisko, nie szczypało w oczy/, teraz chętniej kupiłbym niżej - po 5,- 10,- . Ale czy nie za wiele chcę od życia......?. pozdrawiam wszystkich latryniarzy, trzymajcie się kupy. Cieplej, choć więcej nieświeżego powietrza, ale to nie "perfumeria". I do przodu.