• Jaki dzisiaj obrót ? :) Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Pytam expertów tego gniota z czystej ciekawości, żeby zobaczyć ich wyjaśnienia dla takiego stanu rzeczy. Może jest coś czego nie wiem i nikt dlatego tego nie kupuje.
  • Re: Jaki dzisiaj obrót ? :) Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    no na pewno nie wiesz tego, że ja tu sporo zarobiłem i zarobie jeszcze więcej...

grunt to przewidzieć zachowanie kursu... moim zdaniem nie pójdzie wyżej jak nie będzie korekty, o czym świadczyły opory, o których pisałem - wiadomo te moje teorie biorą w łeb przy jakimś znaczącym pozytywnym lub negatywnym infie...

a Ty siedź i lamentuj dalej :P
  • Re: Jaki dzisiaj obrót ? :) Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2017-03-24 o godz. 12:16 ~spokojny napisał(a):
    > no na pewno nie wiesz tego, że ja tu sporo zarobiłem i zarobie jeszcze więcej...
    >
    > grunt to przewidzieć zachowanie kursu... moim zdaniem nie pójdzie wyżej jak nie będzie korekty, o czym świadczyły opory, o których pisałem - wiadomo te moje teorie biorą w łeb przy jakimś znaczącym pozytywnym lub negatywnym infie...
    >
    > a Ty siedź i lamentuj dalej :P

Może i zarobisz jak będzie w ogóle jakiś obrót na tym gniocie.
    Natomiast gadki w stylu sporo zarobiłem to sobie możesz schować, bo taki tekst może napisać każdy leszcz, a na takiego wyglądasz .
    Zarobiłeś sporo ale chyba wirtualnie i zarobisz jeszcze więcej, ale też wirtualnie.

xyz nie wiem kto tu jest leszczem, bo jak Ty tu byłeś przy historycznym dole to dalej jęczałeś, że spadnie... mądrzy ludzie wtedy i trochę później kupowali...

tak, niektórzy będą do tyłu jak spadnie poniżej 1,xx... kiedy to będzie kochany? Chyba nigdy? Okazje na upłynnienie części pakietu były przy dwóch podbitkach ponad 3,xx i ponad 4,xx

i niektórzy po upłynnieniu części pakietu zarabiając 2-3 krotnie resztę pakietu mają na przysłowiowe 0, bo już się inwestycja zwróciła... może ty masz podobną sytuację? ale chyba nie... bo jak kogoś nazywać leszczem to takich jak TY, będą tylko jęczeć, skomleć a nie podejmą żadnej decyzji :)

a cel masz jakiś tu wypisywać swoje farmazony... lub masz poważne problemy psychiczne
  • Re: Jaki dzisiaj obrót ? :) Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2017-03-24 o godz. 14:17 ~spokojny napisał(a):
    > xyz nie wiem kto tu jest leszczem, bo jak Ty tu byłeś przy historycznym dole to dalej jęczałeś, że spadnie... mądrzy ludzie wtedy i trochę później kupowali...
    >
    > tak, niektórzy będą do tyłu jak spadnie poniżej 1,xx... kiedy to będzie kochany? Chyba nigdy? Okazje na upłynnienie części pakietu były przy dwóch podbitkach ponad 3,xx i ponad 4,xx
    >
    > i niektórzy po upłynnieniu części pakietu zarabiając 2-3 krotnie resztę pakietu mają na przysłowiowe 0, bo już się inwestycja zwróciła... może ty masz podobną sytuację? ale chyba nie... bo jak kogoś nazywać leszczem to takich jak TY, będą tylko jęczeć, skomleć a nie podejmą żadnej decyzji :)
    >
    > a cel masz jakiś tu wypisywać swoje farmazony... lub masz poważne problemy psychiczne

Jeszcze raz powtórzę, bo widzę że nie dociera
    Czy zarobiłeś czy też nie na tym gniocie tego nikt nie sprawdzi, możesz sobie pisać cokolwiek, natomiast oczywistym jest ,że to jest gniot fixingowy, na którym nie ma obrotu czyli papier do grania dla leszcza , a nie poważnego inwestora z kasą
    xyz to Ty chyba nie zrozumiałeś... i nawet nie rozumiesz co wypisujesz. Innych nazywasz leszczami a sam mienisz się poważnym inwestorem z kasą? :)

i siedzisz tu dzień i noc i ciągle wypisujesz te farmazony, gniot to, gniot tamto :) aż śmiać się chce, poważny inwestorze :)

dalej jedynie podkreślasz, że nie dość, że jesteś leszczem to jeszcze z poważnymi problemami psychicznymi :)
  • Re: Jaki dzisiaj obrót ? :) Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    Wezmę trochę w obronę xyz. Ma on rację w tym, że na PEIXIN nie ma prawie wcale obrotów.
    Bardzo trudno zarobić na spółce gdzie obroty są mniejsze niż dzienny utarg w warzywniaku.
    Mnie udało się zarobić 100% w ubiegłym roku bo kupiłem nawet niezły pakiet w przedziale 1,5 - 1,6 zł a sprzedałem ze średnią 3,3 zł. Wkrótce potem podbitka się skończyła i obroty zamarły na kilka miesięcy.
    Teraz też przyłączyłem się do podbitki ale skończyła się ona zbyt wcześnie i popyt nagle wyparował.

Zgadzam się z większością tu piszących, że PEIXIN to spółka mocno niedowartościowana i dobra fundamentalnie ale to nie uchroniło akcji od zjazdu z ponad 20 zł do dołka 1,2 zł w ub. roku.
    Niestety nie zanosi się tutaj na zmiany i chyba będziemy świadkami powolnego osuwania się kursu przez następne miesiące.
    Do jakiego poziomu kurs może się osunąć ? Minimum do 3 zł a może nawet 2,5 zł.

• Re: Jaki dzisiaj obrót ? :) Autor: ~Berno [37.47.139.*]
    Ale pierdy XXL, pfffff uważaj żebyś w to nie uwierzył, bo jeszcze mi sprzedasz akcje
[x]
PEIXIN 14,81% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.