• Wpisy str Autor: ~edar [79.187.7.*]
    Piszę dzisiaj ze smutkiem, bowiem po raz pierwszy w historii tzw. moderator usunął mój wpis dotyczący str.
     Było 800 od 10 do 11.40 a już poszło 6 k zamyka nisko by rano 10 % na
    Jutro 10 zł a do czerwca 2.60 i likwidacja

Powtarzam wpis z wczoraj z kropkami.
    Kolego koniecznie pilnie na le...nie, twoje komentarze są żenujące. Sp..aj z tego forum bo jesteś ch..ry. Niezłe wyniki. Tylko upór PKO BP przeszkadza w układzie i codziennie jakiś kre..yn na fixingu dzisiaj 33 szt. zaniża kurs. To wszystko. Żadnego sypania nie będzie bo nie ma kto sypać, rozumiesz czy nie !
  • Re: Wpisy str Autor: ~str [78.8.127.*]
    Sądzisz że będzie super ja też tak myślałem jak kupowałem po 18 zł mieli wtedy kontraktów na 2 mld i co się stało ?
    Pawlik wiedział dobrze co robi sprzedał wraz ze swoją żoną akcje za 10 ml choć z debiutu 51 ml zł zarobił

KOMISJA NADZORU FINANSOWEG

Zarząd ABM SOLID S.A. informuje, iż w dniu 16 lipca 2007 r. zakończono przyjmowanie zapisów na akcje Emitenta oferowane w trybie oferty publicznej tj. 1.750.000 akcji zwykłych na okaziciela serii H (Akcje Serii H).

Pieniądze te przeznaczył na deweloperke w spółkach córkach tam zarobił lecz kasa wyparowała Resbud to opchnoł Patrowiczowi
    Sprzedał obligacje których nie wykupił bo po co .
    Drukował tylko i sypał w rynek w symie ok 8 ml akcji sypał do 10 gr a co tam .Miał tylko koszty drukowania
    Teraz to scalił i kto wie cz teraz on dalej nie sypie . Pierwsza propozycja układu to była 50 % teraz to 85 % .
    Ty piszesz że zmyślam kupiłem za 360 tyś teraz jestem w plecy ok 90 % .
    On po prostu olewa drobnych jak też robi to GPW i tyle
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.