....nawiasem żartu dla rozluźnienia sytuacji....kiedyś pod domem to oponę mi przebili....:-)...a tak całkiem poważnie to kiedy info w tej sprawie...?piszesz , że prezes jest w banku...w domyśle ,ing,...?
Negocjacje są wyczerpujące , to nie są łatwe rzeczy ale nie takie sprawy są załatwiane pozytywnie ,do lata 4zl. Takie luki jak ta na 1.28 zł są zamykane na 100% i proszę sie przygotować , może już jutro to nastąpić , radzę trzymać palec cały czas na Enter , kto sie spóźni zapłaci za akcje foty o 100% drożej
To było czyszczenie leszczy , teraz jest tylko przeliczanie z wora do wora żeby dalej jaknajwiecej akcji odebrać , bo to są już ostatnie chwile. Radzę trzymać palec na Enter a najlepiej go przykleić żeby nie stracić kontaktu wzrokowego, nie wielkie opóźnienie spowoduje , to ,ze zapłacisz za akcje foty o 100 % drożej
Wczoraj Prezes z banku wychodzi do swojej bryki bardzo uśmiechnięty mam to zarejestrowane na moim smartfonie , przed godz. 22 cały dzień i wieczór tam spędził
... często bywa i tak, że im więcej ludzi nagania na spadki tym bardziej będzie rosło..:-)...ps ciekawe gdzie się podział , Rutkowski-xyx,. .:-)....pewnie gdzieś czatuje na prezesa....:-)...i info jak co dzień po 15tej....:-)
Powtarzam jeszcze raz , ze AT nie kłamie nigdy opór na 0,97zl obroniony , teraz luka na 1.28zl powinna być przebita w biegu i dalsze mocne wzrosty na 2zl i dalej . Jak przebijemy 2zl akcje foty bedą już w trendzie wzrostowym.Powtarzam jeszcze raz , ze z trendem wzrostowym sie nie kopie.
Bajkopisarzu xyx,
Bo tutaj nie mam zamiaru ryzykować swoich pieniędzy... Dlatego mam symboliczna kwotę na Focie.
At sprawdza się na "normalnych" spółkach a nie na spekule.
...to zatem Panie "Rutkowski" - prosimy zarejestrowany filmik z "obserwacji Prezesa"wrzucić na Youtube i udostępnić link na forum...:)...Rutkowski nie śpi ...Rutkowski czuwa...:)