Kolego gdzie Ty widziałes sypanie...jak dla mnie to było zebranie od tych co nie wiedzą o jakie pieniadze sie tu rozchodzi i od drobnicy ktora gra na 10%.Pomysl czasem
To jak wytłumaczysz to że niedawno na sprzeda do 11.40 było 800 szt a od czwartku 16 ego wysypali 5 k z prawej rozpoczyna by pokazać wzrost ok 10 % i cał dzień czeka na jelenia potem kończy sesje no mały minus . Rano to samo nic nie stawia do 8 % i tak co dnia
Kto kupił to i nie patrzył na stronę zleceń kupna teraz drapie się po głowie komu to sprzeda . Jak widzę takie wpisy tu będzie 100 to zawsze były tylko spadki.
piszesz ze zawsze były tu tylko spadki ! to jakim cudem ja mam tu zarobione w rok 150 % ? ryzyko zwsze istnieje ale to giełda i jak się chce ponad przecietnie zarobic trzeba to brać pod uwagę !
Nie ośmieszaj się. Te niecałe 1.000 szt. na sprzedaży, pokazane obecnie 81 szt. po 10,85 zł. to jest pikuś. Poczekam niżej może mi odda, mam czas. Potem 1.109 szt. po 11,50 i wielka dziura na sprzedaży...
Tak tylko ten 1000 szt a ślepy byłeś jak z ukrytego podał 5000 szt . Teraz do tego co ma 150 % jestem tu cały czas to w takim razie masz 300 szt znam obrót jaki wtedy był i tak oddasz ze stratą.
Gówno wiesz str, ja mam też jakieś 160% i na pewno nie 300szt tylko troszkę... tak kilkanascie razy więcej, będziesz chciał to wyślę Ci na priv screen z konta, żeby Ci zamknąć pape
str. ty naprawdę żółcią sikasz ! aż cie skręca aby dokupić taniej ! nie załapałeś się w odpowiedniej chwili i aż cię w dołku ściska ! ale nie martw się masz jeszcze czas. jak dokupisz w poblizu obecnej ceny to zarobisz tyle co ja w tej chwili, tyle tylko ze ja juz bdę miał wtedy jakieś 600 % do przodu. czyli dalej będziesz żółcią pluł ale tak to jest jak się głupoty na forum wypisuje a nie korzysta z okazji do zakupu !
str. ty naprawdę żółcią sikasz ! aż cie skręca aby dokupić taniej ! nie załapałeś się w odpowiedniej chwili i aż cię w dołku ściska ! ale nie martw się masz jeszcze czas. jak dokupisz w poblizu obecnej ceny to zarobisz tyle co ja w tej chwili, tyle tylko ze ja juz bdę miał wtedy jakieś 600 % do przodu. czyli dalej będziesz żółcią pluł ale tak to jest jak się głupoty na forum wypisuje a nie korzysta z okazji do zakupu !
Brawo Waldek, przedstawiłeś właściwą diagnozę wpisów str.
Str masz jeszcze niewielką szansę na dokupienie po obecnych cenach. Ja czuwam i okazyjnie skupuję.
Sprawdziłem twoje IP a tu firma hosting ze śląska net nie podam twego nazwiska ,.opłacili cię za pisanie na forum. Stwierdzam zerową wiedzę o bananie i przekrętach jednym słowem zero wiedzy o spekulacji.
hahhaha może powinieneś zamiast inwestowania zająć się pisaniem bajek? no to teraz przynajmniej ja już wiem ile warte jest to co piszesz... zastanawia mnie tylko po co żenić ludziom taki farmazon
jeżeli to sprawdzenie mnie dotyczyło to jesteś chłopcze daleko w lesie! proponuję ci najlepsze dla ciebie zajęcie - piaskownica i samochodziki wywrotki + cała zgraja 6-7 latków ! tam będziesz liderem i będziesz miał komu sprzedawać swoje złote myśli. a stad lepiej znikaj i nie ośmieszaj się !
Co się stanie gdy w czasie żniw będzie co dnia lał deszcz wtedy zostaną tylko kiszone ogórki. Tu musi dojść do układu a wtedy musi być dodruk a by był dodruk Pawlik musi dokonać splitu i wyjdzie jak na CFI Intakusa Gant brał po 4 zł a przed splitem 1 do 40 podbili z 10 zł do 200 zł to split drug wcześniej był 1 do 25 razem daje 1 do 65 Pawlik ma oficjalnie 53 % plus to z Dipędu razem 70 pare Akcji jest około 800 tyś dług po redukcji to 20 ml 85 % zamienione na akcje daje dodruk 100 ml po 1 zł nominał jest 4.50 więc więc split wywali to do 500 zł Otwarcie po spicie ok 4 zł jazda ze 100 procent w górę pod kontrakty Chińskie .Banki uwalają swoje po 8 zł na szczycie i każdy jest hepi .Teraz odkrrywam karty i pozdrawiam kopytko
no i widzisz jak żeś zmądrzał w tej piaskownicy ! pewnie koledzy od wrotek taką analizę ci sprzedali ! idź teraz na huśtawkę, to następny etap wtajemniczenia w grze podwórkowej!
Dnia 2017-04-08 o godz. 10:18 ~str napisał(a): > Co się stanie gdy w czasie żniw będzie co dnia lał deszcz wtedy zostaną tylko kiszone ogórki. > Tu musi dojść do układu a wtedy musi być dodruk a by był dodruk Pawlik musi dokonać splitu i wyjdzie jak na CFI > Intakusa Gant brał po 4 zł a przed splitem 1 do 40 podbili z 10 zł do 200 zł to split drug wcześniej był 1 do 25 razem daje > 1 do 65 Pawlik ma oficjalnie 53 % plus to z Dipędu razem 70 pare Akcji jest około 800 tyś dług po redukcji > to 20 ml 85 % zamienione na akcje daje dodruk 100 ml po 1 zł nominał jest 4.50 więc więc split wywali to do 500 zł > Otwarcie po spicie ok 4 zł jazda ze 100 procent w górę pod kontrakty Chińskie .Banki uwalają swoje po 8 zł na szczycie > i każdy jest hepi .Teraz odkrrywam karty i pozdrawiam kopytko
O o o witam Pana , Panie kopytko , naganiaczu baranie z Intakusa . Chociaż byłem na Pana wściekły gdy obrzydzał i pluł na spółkę to chciałem serdecznie podziękować za kupę szmalu zarobionego właśnie tam. Gdy szła nagonka to ja dobierałem papierki i z średnio 10 zł za sztukę wywaliłem po 160 zeta za papier a miałem tego sporo. hahaha tutaj widzę ,że kopytko znowu "pracuje" więc może tutaj zawitam ?. Zastanowię się . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baca no no czas nagli, na Intakusie byłeś mym największym zwalczającym i gratki za wytrwałość. Ta sama zagrywka jest i tu tam animator brał po 5 szt co dnia i tak mielił przez dwa lata . Pamiętasz zapewne ostatni mój wpis Ogłaszam Hossę na Intaku .
Chciałem ci "podziękować" str za twoje "wpisy" bo dzięki nim dokupiłem spory pakiecik ABM. Śpiesz się z kupnem, bo zostały resztki akcji a jak winda ruszy na północ to będziesz musiał kupować drożej ...