• jakie wyniki 30 marca? Autor: ~triband [109.173.148.*]
    witam
    jestem nowym akcjonariuszem Clouda
    proszę o info liczną grupę znawców tematu co do możliwych wyników rocznych 30 marca
    czy jakieś niespodzianki w stosunku do wyników 4 kw 2016?
    Co z akwizycją i trwającym due diligence Imagine the Futures?
    czy spółka ma na to pieniądze czy będzie emisja akcji?
    proszę o merytoryczne wypowiedzi. z góry dziękuję
  • Re: jakie wyniki 30 marca? Autor: ~wungiel [87.251.248.*]
    takie jak 12 lutego....
  • Re: jakie wyniki 30 marca? Autor: ~panda [95.160.154.*]
    Sprzedaj akcje. Takich "fachowców" tutaj nie potrzebujemy.
  • Re: jakie wyniki 30 marca? Autor: ~triband [109.173.148.*]
    a jakich "fachowców" tutaj potrzebujecie?
    będąc "takim fachowcem" doskonale wiem że raport roczny to nie koniecznie suma raportów kwartalnych
    kluczem do analizy sprawozdania jest informacja dodatkowa która może zawierać istotne zmiany, nie wspominając już o kreatywnej księgowości która pozwala spokojnie między IV kwartałem a rocznym operować taką pozycją jak rezerwy.
    ps. prosiłem o merytoryczne i konstruktywne odpowiedzi a nie burackie wrzutki rodem z piaskownicy
  • Re: jakie wyniki 30 marca? Autor: pandorinium [178.36.38.*]
    Wszystkie informacje oficjalne są dostępne. Wystarczy czytać, zamiast pisać głupoty. Cala reszta to wiedza tajemna. Napisz do spółki, może Ci zdradzą inaczej niż poprzez espi. I nie ośmieszaj się dalej.
  • Re: jakie wyniki 30 marca? Autor: pandorinium [178.36.38.*]
    Swoją drogą gratuluję braku logiki. Zanim zaczniesz naganiać wypadałoby zastanowić się chociaż trochę, bo inaczej to wychodzi śmiesznie. Nowy akcjonariusz, wie że będzie przejmowana spółka, ale już reszty nie wie, gdy to było w tym samym komunikacie. Dobrze wiemy, że doskonale wiesz wszystko, co jest w raportach a tylko próbujesz nastraszyć drobnych, którzy na słowo brak kasy czy emisja sprzedadzą Tobie w popłochu. To tutaj nie działa. Albo kup, albo nie i nie truj tyłka :)
[x]
CLOUD -0,82% 72,80 2026-03-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.