Dnia 2017-03-21 o godz. 14:49 ~sensei napisał(a): > Dajesz Blanka! Za takie akcje tylko dobra karma, przez następne 3 pokolenia. > I życiorys uzupełniaj ile można czekać, chętnie poczytamy, he he he... >
Po co ci życiorys Blanki ? Przecież ona zabrała swoje akcje i opuściła akcjonariat :-)
Bo jest w radzie nadzorczej tego czegoś, do tego ma obowiązek opublikować, ciekawi mnie kto tym czymś, nazwijmy to, zarządza.
Wirtualne biuro za 45 zł/miesiąc mają. Telefonu za to nie mają. Drukują akcje za grube miliony objęte podobno za wkłady pieniężne. Podobno inwestują, jak czytacie to kochani zarządcy, to pamiętajcie, że nie swoje pieniądze, tylko akcjonariuszy.
Mnie to wszystko bardzo, ale to bardzo interesuje i tak jak może nie przepadam za nową władzą, tak jej testem będzie, czy takie rzeczy w Polsce dalej przechodzą. Dlatego będę się interesować od początku aż do śmierdzącego końca. Kto był doradcą w tym "outsourcingu", jakie miał kwalifikacje, co się stało z tymi pieniędzmi. Doświadczenie już mamy i ścieżki przecieramy w podobnych sprawach, nawet mam trochę akcji tego czegoś, tak więc siedzę z popcornem i czekam na rozwój wydarzeń.
Dnia 2017-03-23 o godz. 09:41 ~sensei napisał(a): > Bo jest w radzie nadzorczej tego czegoś, do tego ma obowiązek opublikować, ciekawi mnie kto tym czymś, nazwijmy to, zarządza. > > Wirtualne biuro za 45 zł/miesiąc mają. Telefonu za to nie mają. Drukują akcje za grube miliony objęte podobno za wkłady pieniężne. Podobno inwestują, jak czytacie to kochani zarządcy, to pamiętajcie, że nie swoje pieniądze, tylko akcjonariuszy. > > Mnie to wszystko bardzo, ale to bardzo interesuje i tak jak może nie przepadam za nową władzą, tak jej testem będzie, czy takie rzeczy w Polsce dalej przechodzą. Dlatego będę się interesować od początku aż do śmierdzącego końca. Kto był doradcą w tym "outsourcingu", jakie miał kwalifikacje, co się stało z tymi pieniędzmi. Doświadczenie już mamy i ścieżki przecieramy w podobnych sprawach, nawet mam trochę akcji tego czegoś, tak więc siedzę z popcornem i czekam na rozwój wydarzeń.
bardzo prosze- żadna tajemnica, wspólnik makora, andrzej podufalski brat prokuratora,prezes- powszechna spółdzielnia energetyczna- w zarządzie p.s.e. zbigniew giżyński były poseł pis. robert węgrzyn były poseł po. nr.tel ( http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/956-23-11-460/kod-pocztowy/87-100/ ) twarz dostępna na feysbuk cyt. Torus Investment za 2.970.000 zł - poinformowała spółka w komunikacie. więc tylko w górę sensei nie ma strachu nie siej paniki :-) zadzwoń i się uspokuj bo zadławisz się popcornem :-) :-)
kupowanie spółek bez żadnych osiągnięć przerzucanie kapitału w te i z powrotem mielenie akcji to znaczy tyle co nic, od dmuchania w szkło do dmuchania w balon aż skarbówka albo ......zamknie tę karuzele
To cos juz dawno powinno byc pod lupa prokuratury. Mam tego czegos niewiele, moge stracic. Na letusie wabia bednary do gry drobnych chca ich zniszczyc.
Dnia 2017-04-05 o godz. 21:31 ~Jurek napisał(a): > To cos juz dawno powinno byc pod lupa prokuratury. Mam tego czegos niewiele, moge stracic. Na letusie wabia bednary do gry drobnych chca ich zniszczyc.
mam tu oszczędności śledzę forum i informacje spółki nie udzielałem się na forum nigdy ale teraz muszę bo żeby zajął się tym prokurator to musi mieć zgłoszenie popełnienia przestępstwa będę pierwszy jeśli się to okaże się kłamstwem http://abcsa.pl/index.php/2016/08/20/raport-biezacy-nr-62016-makora-krosnienska-huta-szkla-sa-zawarcie-istotnej-umowy-przez-podmiot-powiazany-z-emitentem/ nr działki proszę wideo relacje transport turbiny wbicie łopaty cokolwiek aż mi wstyd że to pisze to bardziej do akcjonariuszy po 500zł bo oni wpadają tu raz w tygodniu a wy jesteście dzień w dzień
Dnia 2017-04-06 o godz. 19:49 ~emeryt napisał(a): > Dnia 2017-04-05 o godz. 21:31 ~Jurek napisał(a): > > To cos juz dawno powinno byc pod lupa prokuratury. Mam tego czegos niewiele, moge stracic. Na letusie wabia bednary do gry drobnych chca ich zniszczyc. > > mam tu oszczędności śledzę forum i informacje spółki nie udzielałem się na forum nigdy ale teraz muszę bo żeby zajął się tym prokurator to musi mieć zgłoszenie popełnienia przestępstwa będę pierwszy jeśli się to okaże się kłamstwem http://abcsa.pl/index.php/2016/08/20/raport-biezacy-nr-62016-makora-krosnienska-huta-szkla-sa-zawarcie-istotnej-umowy-przez-podmiot-powiazany-z-emitentem/ > nr działki proszę wideo relacje transport turbiny wbicie łopaty cokolwiek aż mi wstyd że to pisze to bardziej do akcjonariuszy po 500zł bo oni wpadają tu raz w tygodniu a wy jesteście dzień w dzień >
podufalski to zbuduje nie wiesz oglądam go na feys ale on o samolotach bardziej Brazylia normalnie
Jesli piszesz o ostatnim zakupie generator oze, to jest cos co sobie podrzucaja jak kukulcze jajo, najpierw w letusie a potem letus makorze. A to cos nigdy nic nie zbudowalo a tym bardziej elektrowni wodnej. Po pierwsze to cos nie dysponuje zadnymi srodkami a po drugie zna sie na tym jak makora na produkcji szkla, do tego nigdy nie miala huty.
wesołych świąt dla zarządzających, zaróbcie trochę kasy dla akcjonariuszy bo bez nich was nie ma , ,nie potraficie dać nawet procentu bankowego bo koszty utrzymania się na newconnect są duże o czym nie wszyscy wiedzą,giełda nie wywala tak szybko bo zarabia zawsze, nawet na wydmuszkach