Dnia 2017-03-23 o godz. 09:41 ~sensei napisał(a):
> Bo jest w radzie nadzorczej tego czegoś, do tego ma obowiązek opublikować, ciekawi mnie kto tym czymś, nazwijmy to, zarządza.
>
> Wirtualne biuro za 45 zł/miesiąc mają. Telefonu za to nie mają. Drukują akcje za grube miliony objęte podobno za wkłady pieniężne. Podobno inwestują, jak czytacie to kochani zarządcy, to pamiętajcie, że nie swoje pieniądze, tylko akcjonariuszy.
>
> Mnie to wszystko bardzo, ale to bardzo interesuje i tak jak może nie przepadam za nową władzą, tak jej testem będzie, czy takie rzeczy w Polsce dalej przechodzą. Dlatego będę się interesować od początku aż do śmierdzącego końca. Kto był doradcą w tym "outsourcingu", jakie miał kwalifikacje, co się stało z tymi pieniędzmi. Doświadczenie już mamy i ścieżki przecieramy w podobnych sprawach, nawet mam trochę akcji tego czegoś, tak więc siedzę z popcornem i czekam na rozwój wydarzeń.
bardzo prosze- żadna tajemnica, wspólnik makora, andrzej podufalski brat prokuratora,prezes- powszechna spółdzielnia energetyczna- w zarządzie p.s.e. zbigniew giżyński były poseł pis. robert węgrzyn były poseł po. nr.tel ( http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/956-23-11-460/kod-pocztowy/87-100/ ) twarz dostępna na feysbuk cyt. Torus Investment za 2.970.000 zł - poinformowała spółka w komunikacie.
więc tylko w górę sensei nie ma strachu nie siej paniki :-) zadzwoń i się uspokuj bo zadławisz się popcornem :-) :-)