• Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~xyx [95.49.55.*]
    Zamknięcie takich dużych luk sprawdza się w 100% a to otwiera drogę do potwornych wzrostów na 2.5zł
    Na podanie info mają 7 dni robocze robaczku a w firmie jest panika,szukają wśród swoich ,kto przekazuje wycieki na zewnątrz,zawężono wszystkie informacje do grona 4 osób na najwyższym szczeblu.
    zapłać to będę milczał inaczej będziesz na przegranej pozycji zawsze.
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~www [93.174.31.*]
    info miało być dziś, a teraz kiedy? do końca tygodnia?
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~xyx [95.49.55.*]
    info juz jest w firmie,do 24 godz. jest jeszcze daleko ale mają 7 dni roboczych na podanie info, takie jest prawo
    dzwon do nich żeby nie przeciągali w czasie,tylko ogłosili natychmiast.
    dostałem od jakiejś obcej osoby SMS żebym bron borze nie dzwonił lub wysyłał sms-a
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~Interteam [37.248.160.*]
    Skąd obca osoba zna Twój numer?
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~Interteam [37.248.160.*]
    Xyx,
    Masz coś z głową... Co kilka godzin wypisujesz inna bajkę.. Fota to niestety bankrut. Próbowali już tyle razy... i co? Nic nie wyszło.
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~www [93.174.31.*]
    XYX
    ale od kiedy te 7 dni od 17.03? czy od dziś?
    od dziś. jak ja z Tobą nie mogę rozmawiać przez telefon i pisać sms-y to proszę drugą osobę żeby Ci o tym powiedziała, rozumiesz.
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~erjot [89.67.99.*]
    myślałem że xyx to kiepski naganiacz a to psychol jest, inaczej się jego zachowania nie da wytłumaczyć.
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~pj [37.47.68.*]
    Czy wy wszyscy macie dobrze w głowach. Piszecie z jakimś głąbem kapiścianym x coś tam lub innymi królami, Krystynami lub Jolami, zamiast zachowywać się rozsądnie. Po krótkiej analizie finalco można było podejrzewać, że to wydmuszka. Nawet jak był cień szansy, to w piątek prysł. Dajecie sie naganiać jakomś oszołomom. Dzisiaj rano, kto miał te akcje to powinien je sprzedać. Zdrowo rozsądkowo, bedzie tutaj powrót na przedział 0,8 do 0,9. Zamiast słuchać tych głąbów, zobaczcie moje wpisy, czy choć raz sie tutaj pomyliłem.
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~Adi001 [94.254.145.*]
    ...zgadzam się...xyx ( nie oceniam Cie - broń Boże), ale staram się "chłodno myśleć" ile z tych Twoich wywodów - pokrywało się rzeczywistościa daj jakieś przykłądy...? skoro tak wszystko wiesz i masz jak sugerujesz rozległą wiedzę o tym co się teraz dzieje w w firmie Fota? Codziennie zarzucasz nas coraz to innymi informacjami ....już za chwileczkę , po 15 , po 20 tej skoro masz tak rozległe znajomości - to sam wpłyń na osoby decyzyjne w Focie - niech podadzą to info o którym mówisz ..( nie w ciągu 7 dni max tylko - prosimy już jutro) , nie wiem być może jest jakaś alternatywa , może jest jakiś większy inwestor - ale myślę ,że tu większość z nas forumowiczów/posiadaczy akcji - chciało by doczekać na "konkret" - bo to już nie ma na co czekać ludzie są rozgoryczeni a Firma potrzebuje jak "ryba wody" , układu - na początek z głównymi wierzycielami i czeka jak na zbawienie na źródło dalszego finansowania jej działalności - skoro masz jak piszesz Tak ogromny wpływ na działania Foty - to proszę "zadziałaj" a nie pisz "trzy po trzy para piętnaście" - liczą się FAKTY i konkretne czyny ..a nie "mowa - trawa"...
  • Re: Jutro zamknięcie duzej luki 1.28 zł Autor: ~pj [37.47.68.*]
    Jak dla mnie, to ważne jest ile tutaj ktoś stracił. Tutaj jest bardzo, ale to bardzo mała szansa na ratunek. Przy stracie 15/20% papier trzeba wywalać, bo zostawiajac go, czesto traci sie o wiele wiecej.
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.