• OBROTY Autor: ~ds [95.50.252.*]
    No nie wierze ... bańka obrotów pękła.. Panowie jakieś przemyślenia co nas tutaj czeka?
  • Re: OBROTY Autor: ~erkw [185.102.190.*]
    Wszystko leci - raz za 5.80zl, chwile potem za 6,17zl, potem znowu 5,80-6.00. W kazdym razie cos tu sie swieci
  • Re: OBROTY Autor: ~marian [178.183.224.*]
    moze dywidenda ?
    albo juz rosnie pod chinczykow
    ....niedawno w pakietowce przewalilo sie prawie 5% akcji

spolka ciagle atrakcyjnie wyceniona
    notowana z duzym dyskontem
    tymczasem ma calkiem zdrowy bilans i duzo gotowki na koncie
  • Re: OBROTY Autor: ~marian [178.183.224.*]
    jest tez opcja rekomendacji jakiegos biura
    a wzrosty o efekt decyzji zakupowych jego klientow
  • Re: OBROTY Autor: ~jkl [178.183.227.*]
    pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc
    wczoraj ktos wiekszy pozbieral
    bo drobnicy na avii to za wiele nie ma

• Re: OBROTY Autor: ~koń [83.7.131.*]
    Jedno jest pewne. To nie NN sprzedawało po 4,5. Ruchy wewnątrz grupy , lub prezent na zewnątrz. Nie dowiemy się. Poznikały stare niki na forum , gdzie jesteście ?
  • Re: OBROTY Autor: ~Inwestor [89.77.129.*]
    Przyczaieni czekamy na kolejną długą świece :)
  • Re: OBROTY Autor: ~dds [178.183.239.*]
    niestety sytuacja na gpw sie psuje
    .......ech......
    niestety jak gpw rosla to avia spadala
    teraz moze byc juz za pozno
  • Re: OBROTY Autor: lawyer_mz [31.0.123.*]
    Dnia 2017-03-21 o godz. 17:39 ~koń napisał(a):
    > Jedno jest pewne. To nie NN sprzedawało po 4,5. Ruchy wewnątrz grupy , lub prezent na zewnątrz. Nie dowiemy się. Poznikały stare niki na forum , gdzie jesteście ?

Ja nie oddałem swojego pakietu, wpierw tak jak wielu kupiłem w okolicach 6 zł a potem uśrednianko i ilość akcji, które mam w posiadaniu się sporo zwiększyła dzięki spadkom no i średnia cena spadła gdzieś do 5,35.

Dzisiejsza sesja bardzo mi się podobała, podaż była ładnie odbierana, mam nadzieję, że wysypywania się drobnych będzie coraz mniej i pomału ruszymy do góry.

• Re: OBROTY Autor: ~Tymon [89.64.48.*]
    Jeszcze z 2 tygodnie i powinno sie pojawic info o dywidendzie. A tu ruletka, czarne czy czerwone?
    Dwie opcje. Trzeba kupić i liczyć że dywidenda będzie duża, bo jest szansa nawet na 1,5 zł
    Druga że będzie licha albo wcale nie będzie.
    Czym ryzykujemy w przypadku spełnienia się tej drugiej opcji? Kiszeniem się lub lekkim dołkiem do 15 maja. Bo wtedy wyniki i już tylko góra.
    W pierwszym przypadku mamy sprawę jasną, gwałtowny wzrost ceny akcji oraz kasa z dywidendy.

Jak dla mnie żadna z tych opcji nie jest straszna. W najgorszym wypadku nie wchodzę na giełdę przez 2 mc;-)
  • ob Autor: ~erkw [185.102.190.*]
    dzis znowu ladny przemial
  • Re: ob Autor: ~Andrea [94.254.227.*]
    Coś nie widzę ostatnio Dovado na perełce. Mam nadzieję, że nie wyszedł ze spółki
  • Re: ob Autor: ~Inwestor [94.254.130.*]
    Dovado jak przyczajony tygrys czeka na długie zielone świece trzeciej fali.
  • Re: ob Autor: ~dovado [94.254.145.*]
    Airbus miał trochę problemy z silnikami P&G dla nowych A320 neo w Airbusach dla Aerofloty montowane są na szczęście silniki CMF co nie powinno opužnić dostaw dla Aerofloty .Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale Airbus to wspólne przedsięwzięcie Francuzów i Niemców .
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.