• Uwaga Autor: ~Królgiełdy [89.77.135.*]

Raport bieżący 17/2017

Zarząd FOTA S.A. w upadłości układowej (Emitent, Spółka) działając na podstawie art. 17 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 596/2014 z dnia 16 kwietnia 2014 roku w sprawie nadużyć na rynku oraz uchylające dyrektywę 2003/6/WE Parlamentu Europejskiego i Rady i dyrektywy Komisji 2003/124/WE, 2003/125/WE i 2004/72/WE podaje do publicznej wiadomości, iż w dniu 17 marca 2017 roku wygasł List Intencyjny zawarty pomiędzy Emitentem a FINANCO Spółka Akcyjna z siedzibą Warszawie (dalej: Inwestor) o zawarciu którego Spółka poinformowała raportem bieżącym nr 8/2017 z dnia 23 lutego 2017 roku. Inwestor poinformował, iż nie doszedł do porozumienia z Wierzycielami pozaukładowymi Spółki.

Dawno juz nie czytałem bardziej idiotycznego UZASADNIENIA
    To taki sam BEŁKOT jaki czesto jest podawany przy rezygnacji np. członka Rady Nadzorczej ze wzgledu np. na STAN ZDROWIA :-))

Jeszcze NIGDY i PRZENIGDY nie słyszałem , by wierzytelnosci ZUS-u weszłyby do UKŁADU
    Czy potraficie WSKAZAC choc JEDNĄ spólke z giełdy lub poza niej ktora weszłaby w UKŁAD i ktorej wierzytelnosci wobec ZUS-
    weszłyby do układu.
    Ja nie słyszałem NIGDY i PRZENIGDY o takiej sytuacji.
    Wierzytelnosci wobec ZUSu sa na PIERWSZYM MIEJSCU !!! egzekwowane z masy upadłego.art. 273 Prawa upadłościowego i naprawczego.

Dla zainteresowanych warto przeczytac
    http://przepisy-zus.blogspot.com/2009/08/upadosc-z-ukadem-skadki-zus.html
  • Re: Uwaga Autor: ~Królgiełdy [89.77.135.*]
    Panika została wywołana....w ............................W CELU ?

Jutro więc OSTATNIE STRZASNIECIE słabych rąk.!!!
  • Re: Uwaga Autor: ~wlodek [5.172.255.*]
    jutro sprzedajesz PKC?
  • Re: Uwaga Autor: ~Krółgiełdy [89.77.135.*]
    Ja jestem tutaj na MINIMUM ROK

Nie interesuja mnie krotkoterminowe fluktuacje

Ja wiem swoje-wiecej nie moge powiedziec :-))

Chciałbys co?:-))))))))))))))))))))))))))))
    asekurujesz sie i naganiasz od dawna na kupno,jutro Cie zaboli
  • Re: Uwaga Autor: ~pozdrawiam [37.47.37.*]
    już się nie mogę doczekać jutrzejszego poranka !! liczę na was i duży minusik
    Sprzedaj jutro
    ulzy Ci
    i po kłopocie :-)))

ps.nikogo na nic nie naganiam !!!

ps2.Powiem nawet wyraznie-- S P RZ E D A J bo z ZUsem sie nie dogadali ktory z MOCY PRAWA MA PIERSZENSTWO W ZASPOKOJENIU ROSZCZEN i JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU :-))

Pracownik ZUSu ktory by podpisał takowe porozumienie , ze wierzytelnosci ZUS wchodza do układu zadziałalby na szkode ZUS i
    zostałby dyscyplinarnie zwolniony w trybie natychmiastowym !!!
    a jego przełozony mialby OBOWIAZEK zawiadomic wiadome ORGANY
    Nie wiem czy ABW bo ile w koncu tych wierzytelnosci wobec ZUS moze byc?
    Obstawiam po liczbie pracowników Foty w tamtym okresie na maksimum 2,5- 3 mln zł.
    A i to z odsetkami
    Choc z drugiej strony HIPOTEKA ZUS jest PRZYMUSOWA i jest bez wiedzy własciciela nieruchomosci wpisywana na hipoteke.

A co dziwne ZUS nie korzystał ze swojego prawa i w ZADNYM komunikacie nie było informacji o licytacji jakiejs nieruchomosci przez ZUS
    Czyli moze byc tak , ze nie jest to duza kwota taka jaka wyzej wymieniłem.Bo tylko banki probowały cos zlicytowac wiadomo z jakim skutkiem
    Moze wiec byc tak ze jest to kilkaset tysięcy gdyz były szybkie zwolnienia w tamtym czasie , a poza tym wiele oddziałow działalo na zasadach odrebnych podmiotów prawnych pod czapa Foty.
    To by wyjasniało dlaczego nie było zadnego ruchu ze strony ZUS

Dziwi wiec mnie ten komunikat bardzo.
    Czy to moze byc MANIPULACJA zastanawiam sie głosno ?
    Ciekawe o co się POCIELI ?

O co poszło Fotom z Financo
    Pewnie jak zawsze...o KASE :-)))

Chyba Adam z Financo to jednak popierdólka :-(((
    Ale informacje juz ma i bedzie sobie POGRYWAŁ :-((

Wiele bym dał zeby wiedziec jakie były miedzy nimi uzgodnienia rzeczywiste !!!
    Pawianie co robisz w ZOO? tam jest Twoje miejsce,spotkales w Gdynii z bogdanem i jakie newsy?
  • Re: Uwaga Autor: ~ajjjjk [188.146.10.*]
    Wychodzi na to ze financo nie miało wkładu na te płatności to jakaś popierducha a nie fundusz. Teraz czas na konkretny ruch ze strony Fotów.maja wszystko w swoich rękach czas zaklepać układ i znależć finansowanie na dalsza działalnść. Smieszne ale na zus to sami maja perę groszy i mogli by dołozyc ale po co jak trzeba to zrobic kompleksowo.
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.