... tak po 15 godz. w sprawie objęcia wariantów C zapisy trwały od13 do 17.03. a ogłoszenie 20.03. rano lekka czerwień a pózniej mocna zieleń sprawy poszly już bardzo daleko.
Financo przetarło drogę i wiadomo jest , na jakie ustępstwa pozaukładowi moge sie zgodzić . Teraz wejdzie gruba ryba i mocne up. Tak po 15 godz. lub po 20 godz. Ciekawe czy zmienia godz. podawania info bo w biurze w Gdyni jest mocna panika , szukają kto te przecieki wypuszcza na zewnatrz . Zapłać to będę milczał albo przegrasz
W piątek Was uratowałem bo mieli pod koniec sesji pościć info ale w ostatniejj chwili zmienili i by Was wydoili z akcji. Bali sie kary . Zapłać to będę milczał
Dnia 2017-03-19 o godz. 13:46 ~xyx napisał(a): > W piątek Was uratowałem bo mieli pod koniec sesji pościć info ale w ostatniejj chwili zmienili i by Was wydoili z akcji. Bali sie kary . > Zapłać to będę milczał
Dnia 2017-03-19 o godz. 13:46 ~xyx napisał(a): > W piątek Was uratowałem bo mieli pod koniec sesji pościć info ale w ostatniejj chwili zmienili i by Was wydoili z akcji. Bali sie kary . > Zapłać to będę milczał
Zapomnij o oddaniu , chciałbyś , głowy już są ostudzone. Jutro bedą podane zapisy, kto nabył warianty C. Zbieleje Ci głowa jak podadzą info, będziesz łykał po 100% drożej . Zapłać to będę milczał
ty jestes niezrownowazony warranty warianty to miales w 2012 jak pisales ze bedzie 32zlote za kacje...nie odpisujecie temu deb...odbiera energie..plska w ruinie z takimi pseudo ludzmi
Nic nie kupisz taniej jutro, jak nie zapłacisz . Jutro to Ci głowa zbieleje , jak sie dowiesz kto nabył warianty C. Mógłbyś kupić w ten piątek co był tanio ,jak by podali info po godz.15 teraz to już zapomnij .Bali sie kary i do akcji wypuścili nawet radcę prawnego, żeby nie było ze , manipulują kursem. Zapłać to będę milczał , inaczej to bzik Ci wyjdzie a nie akcje tanio kupione.
Dnia 2017-03-20 o godz. 09:10 ~xyx napisał(a): > leszcze oczyszczone z akcji ale mało mieli ja myślałem ,ze 100 tys. a tylko było 42tys. > juz zaraz będzie na plusie
tez mi zdaje ze na koniec sesji mocna zielen ladnie postraszyli rano a leszcz oddaje
...zauważalna jest już pewna zależność..,emocje już , wychamowaly...to było do przewidzenia ludzie na spokojne przeanalizowali fakty i czekają na dalszy rozwój wydarzeń...