Kłamstwo często chodzi w parze z spekulacją. To macie zbawienne info, info, które jest kopią tego z 14 marca. Ubrane w inne słowa i podpis radcowski. Tak, jak pisałem wcześniej, tutaj będą doić naiwnych, którym sie wydaje, że ludzie pokroju królów giełdy, xy, balbin z Grudządza, itd. Służą dobrą radą. A to zwykli naganiacze, którzy próbują opchnąc papier do naiwnych. Wiele razy pisałem ze żadnego konkretnego Infa o inwestorze nie bedzie... i przykro mi za tych co dali sie wciągnąć. Jak miałbym coś radzić, to tyle, że straty lepiej ciąć niż je pogłębiać...
Dnia 2017-03-17 o godz. 20:46 ~pj napisał(a): > Kłamstwo często chodzi w parze z spekulacją. To macie zbawienne info, info, które jest kopią tego z 14 marca. Ubrane w inne słowa i podpis radcowski. Tak, jak pisałem wcześniej, tutaj będą doić naiwnych, którym sie wydaje, że ludzie pokroju królów giełdy, xy, balbin z Grudządza, itd. Służą dobrą radą. A to zwykli naganiacze, którzy próbują opchnąc papier do naiwnych. Wiele razy pisałem ze żadnego konkretnego Infa o inwestorze nie bedzie... i przykro mi za tych co dali sie wciągnąć. Jak miałbym coś radzić, to tyle, że straty lepiej ciąć niż je pogłębiać...
Wzruszyłem się Twoją dobrodusznoscią Zyczliwy z Ciebie człowiek i przede wszystkim BEZINTERESOWNY :-))) Musiałem uzyc husteczki gdyz uroniłem łze , ze między nami wilkami jest jeden SZLACHETNY ANIOŁ o nicku ) ,,pj" :-)))
W odpowiedzi przytocz jędną z Twoich ulubionych historyjek giełdowych kiedy cos kupujesz , a kiedy sprzedajesz :-)))
Uderz w stół, a nożyce się odezwę. Pewnie trudno jest Ci sobie to wyobrazić, ale zwyczajnie lubię prawdę, a najbardziej taką, która blokuje plany naganiaczom.
Ja nie jestem naganiaczem ,ale cholerni.e mnie denerwujesz .kupiłem akcje tej spółki i wiem że wiąze sie to z ryzykem i nie musisz mi nam tego przypominać .,Ale wiem również że morze być warto
Tak, tak. Dopiszcie dalszy ciąg bajeczki, że IC kupi tą Firmę. A xy jakiś tam, daj spokoj chłopie, tyle bzdur, ktore napisałeś na tym forum, tworzą obraz pod tytułem naganiacz idealny...
Od Polska logika, rozumiem, że bedziesz mniej zdenerwowany jak scenariusz bedzie inny niż wieszczone tutaj 2, 5, 10, 50, 100 i IC...Napisze prościej, dzisiaj akcje Fota wyceniane są na 1,20 i trochę. Żeby były po 10 zł, to zaokrąglając potrzebny jest wzrost 1000 procent, żeby 100, 10000 procent...To oczywiście możliwe. Firma nie ma kasy, na głowie wierzycieli w liczbie banki 3, inwestora i list, choć to jeszcze przez 2 godziny tylko....Tak macie racje, to ja jestem ten zły...