• Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~pj [37.47.68.*]
    Kłamstwo często chodzi w parze z spekulacją. To macie zbawienne info, info, które jest kopią tego z 14 marca. Ubrane w inne słowa i podpis radcowski. Tak, jak pisałem wcześniej, tutaj będą doić naiwnych, którym sie wydaje, że ludzie pokroju królów giełdy, xy, balbin z Grudządza, itd. Służą dobrą radą. A to zwykli naganiacze, którzy próbują opchnąc papier do naiwnych. Wiele razy pisałem ze żadnego konkretnego Infa o inwestorze nie bedzie... i przykro mi za tych co dali sie wciągnąć. Jak miałbym coś radzić, to tyle, że straty lepiej ciąć niż je pogłębiać...
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~Marcel [176.221.121.*]
    Dnia 2017-03-17 o godz. 20:46 ~pj napisał(a):
    > Kłamstwo często chodzi w parze z spekulacją. To macie zbawienne info, info, które jest kopią tego z 14 marca. Ubrane w inne słowa i podpis radcowski. Tak, jak pisałem wcześniej, tutaj będą doić naiwnych, którym sie wydaje, że ludzie pokroju królów giełdy, xy, balbin z Grudządza, itd. Służą dobrą radą. A to zwykli naganiacze, którzy próbują opchnąc papier do naiwnych. Wiele razy pisałem ze żadnego konkretnego Infa o inwestorze nie bedzie... i przykro mi za tych co dali sie wciągnąć. Jak miałbym coś radzić, to tyle, że straty lepiej ciąć niż je pogłębiać...

Jezeli tak uważasz to prosze opuśc to forum.
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~Krolgiełdy [89.77.135.*]

Wzruszyłem się Twoją dobrodusznoscią
    Zyczliwy z Ciebie człowiek
    i
    przede wszystkim BEZINTERESOWNY :-)))
    Musiałem uzyc husteczki gdyz uroniłem łze , ze między nami wilkami jest jeden SZLACHETNY ANIOŁ o nicku ) ,,pj" :-)))

W odpowiedzi przytocz jędną z Twoich ulubionych historyjek giełdowych kiedy cos kupujesz , a kiedy sprzedajesz :-)))
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~pj [37.47.68.*]
    Uderz w stół, a nożyce się odezwę. Pewnie trudno jest Ci sobie to wyobrazić, ale zwyczajnie lubię prawdę, a najbardziej taką, która blokuje plany naganiaczom.
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~ja [83.8.241.*]
    Ja nie jestem naganiaczem ,ale cholerni.e mnie denerwujesz .kupiłem akcje tej spółki i wiem że wiąze sie to z ryzykem i nie musisz mi nam tego przypominać .,Ale wiem również że morze być warto
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~Królgiełdy [89.77.135.*]
    Jesli sie denerwujesz to sprzedaj
    Swiety spokoj nie ma ceny

Mnie opowiastki i bajdurzenia PJ ziebia i grzeją:-))
    Taki folklor Fotowy

ja wiem swoje i powiem po raz SEDNY

Inwestycja w Fote jest minimum na rok
    Zarobia tylko CIERPLIWI

SKOCZKOWIE będa WYAUTOWANI i będą wyrywac sobie WŁOSY Z GŁOWY !!!
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~stalowaJadzia [37.47.5.*]
    stalowy rycerz miał szczekać i szczeka co ma zrobić bidula jak sprzedała po 82gr
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~pj [37.47.103.*]
    Tak, tak. Dopiszcie dalszy ciąg bajeczki, że IC kupi tą Firmę. A xy jakiś tam, daj spokoj chłopie, tyle bzdur, ktore napisałeś na tym forum, tworzą obraz pod tytułem naganiacz idealny...
  • Re: Prawda, nie chodzi w parze z kłamstwem Autor: ~pj [37.47.103.*]
    Od Polska logika, rozumiem, że bedziesz mniej zdenerwowany jak scenariusz bedzie inny niż wieszczone tutaj 2, 5, 10, 50, 100 i IC...Napisze prościej, dzisiaj akcje Fota wyceniane są na 1,20 i trochę. Żeby były po 10 zł, to zaokrąglając potrzebny jest wzrost 1000 procent, żeby 100, 10000 procent...To oczywiście możliwe. Firma nie ma kasy, na głowie wierzycieli w liczbie banki 3, inwestora i list, choć to jeszcze przez 2 godziny tylko....Tak macie racje, to ja jestem ten zły...
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.