Powrot na 2.5 zl. I tak w kółko. Trzeba poczekac na oficjalne info. Albo robia emisje dla siebie zeby wywalac przez najblizsze lata albo dla sensownego inwestora...
Na tym wątku według niektórych 3zł to górna granica z tendencją do 1zł. Ja dla odmiany obstawiam że 3zł to uklepane dno z tendencją do 5zł jeszcze w tym roku. Teraz wykażą jeszcze słabe wyniki, potem będą dobre wyniki a od 2018r. będą bardzo dobre. Nierentowne sklepy zamknięte, odprawy dla pracowników już wypłacone, kasa od inwestora przyda się na bardziej efektywne i tańsze zatowarowanie (obstawiam jakiś fundusz a nie 4F). Jak odwołają prezesa to będzie extra bonus. Spółka teraz wyceniana jest na trochę więcej niż warta jest jej nowa siedziba pod Krakowem. Tutaj źle już było - będzie lepiej. Ryzyko zawsze jest ale moim zdaniem niewielkie i warto je podjąć dlatego zakupiłem już większą ilość akcji. Każdy niech robi jak uważa ja poczekam ze 2 lata i dopiero sprzedam. Ci co kupili na debiucie po 8zł i jeszcze mają akcje też wyjdą na zero.
Prognozy przecież już podali, nie zachwycają ale giełda dyskontuje przyszłość dlatego uważam że niedługo przebijemy 3, i później będzie tylko lepiej. Dziś zakupiłem trochę akcji blisko 3, technicznie jak się wybije to będzie super wyglądać. Ale fakt faktem ktoś musi w spółkę uwierzyć i ponad 3 pociągnąć kurs. Pytanie czy są nowi inwestorzy co kupili akcje, dobrze by było jakby jakąś informację zarząd podał, jeśli inwestorzy są. Ja kupiłem po dzisiejszych informacjach, wg mnie są świetne. pewnie trzeba będzie poczekać na efekty rok ale wg mnie warto. Dokupie akcje jak będę widział że przebijemy 3 PLN. Wtedy może i reszta ludzi się zainteresuje tematem spółki.
To sa mrzonki, w okolicach 3 zl jest opor, widac ze wywalaja w ukrytego i dokladaja. Popyt nie ma sily tego przebic co zapowiada cofniecie. To tak technicznie. Jak dojdzie do 4 zl przy duzym wolumenie i tam zatrzyma na jakis czas to pomysle o inwestycji. Narazie bedzie cofka na 100 % do 2 zl a po emisji jeszcze wieksza. Tak to widze