Nie sam.... ale nie ma co odpowiadać na te hejty.... jak czytam wpisy w stylu "zaczynamy jazdę w dół" lub "będzie 2 zł" to śmiać mi się chce. Rozumiem, że są osoby które mają w tym interes żeby siać taką panikę. Ale nie oszukujmy się, wartość i parametry spółki wskazują na minimum 3,50 zł, realna cena którą należało by dostać za 1 akcję to moim skromym zdaniem 4 zł - na chwilę obecną. I prędzej czy później dotrą na ten poziom. Przy założeniu, że cała branża odnotuje poprawę w 2 kwartale - śmiem twierdzić, że poziom 4 zł jest realny tego lata. Oczywiście przy założeniu pozytywnych sygnałów całego rynku. Równie dobrze może być 2,8 zł , ale prędzej czy później. Realizujcie swoje cele nie patrzcie na te wszystkie durne wpisy .... :) Czytanie tych bzdur wprowadza tylko chaos w szeregach inwestorów... a wiecie kto na chaosie korzysta...:)
Ja tez jestem tylko tu u wariatow nie zawsze mam kompa, mają mnie wypisac jak wyjde na swoje czyli ok3.2 ,nie wiem czy to mozliwe , ale z wariatami da sie zyc