• Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~karolina [5.172.255.*]
    rzeczywiscie gosciu ma 500 000 akcji(wystawil po 8.88) mozna sprawdzic wiec tutaj jest wiarygodny, pisze ze bedzie duzo wyzej.Dla mnie jest to nierealne po prostu kupil duzowczesniej a teraz sprzedaje w nadzieji ze ktos kupi.Prosze o merytoryczne szczere wypowiedzi bo cos mi utaj nie pasuje,skoro mocno ma rosnac to tylko kupowac? wg mnie to zwykla podpucha.Pozdrawiam .
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~oxi [95.51.55.*]
    a skoro to Ty masz wiarygodny to po co piszesz pod milionem ników?
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~jjqj [188.146.142.*]
    lepiej Ci nikt nie wytłumaczy ,najpierw musza zawrzeć układ z bankami a następnie poprawić wyniki finansowe wtedy akcje skoczą diametralnie do góry.Ja przewiduje lekki poślizg z podpisaniem umowy z financo . Następnie dojscie do układu z bankami potrwa ok. miesiąca lub dwóch wtedy możemy mówić że fota jest na dobrej drodze do wzrostów.Prędzej czy pózniej się to stanie ponieważ właściciele tego chcą i maja dobry pomysł na unikniecie bankructwa.Spółka w upadłosci układowej ma duże udogodnienia co do przetrwania najgorszego dla niej czasu.
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~karolina [5.172.255.*]
    dziekuje,czyli mamy jak w kasynie 50/50.Pan "krol gieldy" twierdzi ze do jutra bedzie 1.50.Facet ma potencjalny zysk ponad 15% i nie kupuje-skrajna glupota;) czy zwykly naganiacz?
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~Królgiełdy [188.146.144.*]
    Ja NIGDZIE nie apisałem , ze jutro bedzie 1,50 zł
    To napisał jakis Pajac:-))

Mi sie nigdzie nie spieszy
    Ja na Focie zamierzam byc długo.
    Aktualne poziomy cenowe nie interesują mnie zebym NAWET rozwazał jakąkolwiek sprzedaz

Mnie interesuje jedno
    Co pierwej ruszy?
    Abm Solid czy Fota

Bo i tu i tu jestem pod progiem:-)))

• Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~BMWBawaria [37.47.39.*]
    10złna Wielkanoc !!a wy dalej czekajcie
    10 zlotych za 10akcji w tym miesiacu,kazdy popyt co sie uzbiera jest zrzucany,widac golym okiem dystrybucje,milej reszty dnia zycze i ostrzegam przed kupowaniem!
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~Królgiełdy [188.146.144.*]
    Dzięki Karolinko:-))
    kochana jestes:-)

w tych czasach tak mało zyczliwych osob
    a dookoła SAME WILKI :-)))
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~rólgiełdy [188.146.144.*]
    Ide na obiad bo zgłodniałem
    a tu juz po 16
    szok !!!
    Smacznego i dbaj o linie,proponuje obiado-kolacje i duzo ruchu,,badz fit zyczliwy czlowieku co pomaga ludziom zarabiac pieniadze::))
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~matematyk [37.47.170.*]
    Nie wiem czy akcje będą rosły czy spadały. Ale kilka przemyśleń matematycznych: większość z was nie czyta ze zrozumieniem komunikatów na razie Fotowie mają prawa do prawie 7 mmln. akcji które zamienią się w akcje za rok z tego wynika że przynajmniej przez ten rok będą chcieli utrzymać spółkę na giełdzie żeby coś zarobić na akcjach , po drugie nie patrzy się na kwotę zadłużenia nieruchomości tylko na procent wartości tych nieruchomości bo jak ktoś napisał na nieruchomościach jest 90 mln długu to jeśli te nieruchomości są warte 100 mln to to jest dużo ale jeśli 1mld to tylko 9% wartości czyli tyle co nic
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~Adi001 [94.254.145.*]
    ... myślę...że do jutra trzeba się wstrzymać z emocjami niektórzy czekają już od 2012 roku na info o inwestorze ...w takim wypadku jeden dzień również mogą poczekać....:-)
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~xyx [83.28.137.*]
    pisanie po nick Karolina nic to nie da jestes na straconej pozycji nic nie kupisz akcji do 2zl , to przeważanie jest bez sensu akcji
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~GdyniaCentrum [37.47.36.*]
    inwestor stoi u bram !!
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~PP [94.254.145.*]
    Dobre. Jeśli tak to bedzie się działo.
  • Re: Niech mi ktos wytlumaczy Autor: ~xyx [83.28.137.*]
    lepiej zapłać i będziesz miał spokój,zmiana nicka nic tu nie da. przemysł samochodowy częściami będzie rósł potwornie przez najbliższe 5 lat a zysk foty osiągnie po roku ponad 40 mil.zł
    do 10 zł nie ma co myśleć o sprzedaży akcji foty ,taka jest moja rada.
    cała giełda będzie rosła potwornie przez najbliższe 2 lata i Wig 20 będzie na historycznych szczytach przebije 5 tys.pkt.
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.