• MOZE TO KTOŚ LOGICZNIE WYTŁUMACZYĆ? CZEMU.... Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    czemu pomimo jak sądzicie świetnych informacji o emisji akcji po 2 pln, jest arkusz cały pełen po prawej w znaczących ilościach do 1,5 pln?

Gdzie jest druga strona medalu w tym wszystkim?
  • Re: MOZE TO KTOŚ LOGICZNIE WYTŁUMACZYĆ? CZEMU.... Autor: ~KrystynazeSzczecina [95.40.85.*]
    nie ma zadnej emisji po 2 zł - w scisłym tego słowa znaczeniu - wydrukowali 7 mln akcji które obejmą Fotowie dając za nie nie po 2 zł a zadłużone nieruchomości z którymi nic nie zrobią - akcje opylą spółka padnie a kasy im troche zostanie - sama chce to barachło opylić tylko może......
    FAKTYCZNIE mają jakiś plan by wyjść z tego bagna ale to chyba mrzonki bo jak by był jakiś plan to nie musieli by dawać tych dzialek.

Albo jest coś o czym nie wiem.
    Próbowałam pytać o to samo ale tu xyz lub krolgieldy tylko frazesami operują.

Pozdrawiam
  • Re: MOZE TO KTOŚ LOGICZNIE WYTŁUMACZYĆ? CZEMU.... Autor: ~drael [83.31.141.*]
    a wytłumacz mi dlaczego jak Monnari było w podobnej sytuacji ( było zle, ale kazdy wiedział ze ida dobre zmiany ) brałem papier po 1.50 zł ( mozna było brac na tony ) a sprzedawałem 2 miesiące temu po 7 zł ?

Tez nie potrafie tego wytłumaczyć ale tu wg mnie bedzie podobnie.
  • Re: MOZE TO KTOŚ LOGICZNIE WYTŁUMACZYĆ? CZEMU.... Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    Dnia 2017-03-15 o godz. 15:28 ~drael napisał(a):
    > a wytłumacz mi dlaczego jak Monnari było w podobnej sytuacji ( było zle, ale kazdy wiedział ze ida dobre zmiany ) brałem papier po 1.50 zł ( mozna było brac na tony ) a sprzedawałem 2 miesiące temu po 7 zł ?
    >
    > Tez nie potrafie tego wytłumaczyć ale tu wg mnie bedzie podobnie.

czyli ci wszyscy ludzie co mają tyle kasy to sami jacyś mało inteligentni skoro chcą oddać akcje z takim potencjałem za takie grosze... właśnie nic tu logicznie nie pasuje :) Kurs i spółka raczej spekulacyjna niż fundamentalna...

a naganianie zazwyczaj jest zwiastunem działań w drugą stronę.

dziękuję za merytoryczne wypowiedzi, i chętnie przeczytam następne...
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 15:22:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.