Każda akcja to 1 prawo poboru, które uprawnia Cię do objęcia 1 akcji nowej emisji po 1,50 za sztukę. Właściwie powinienem napisać uprawniała, bo od dziś akcje notowane są bez prawa poboru.
Obserwuję spółkę dłużej i teraz widzę, że to zaczyna wyglądać na sensowną inwestycję. Chętnie poczekam jeszcze i sprzedam po 10 ... ale jak napisałem chętnie dopakuję akcyjek po obecnej cenie tylko proszę o odpowiedzi na pozostałe pytania.
no i fajnie:) to co Cie powstrzymuje żeby te kilka akcyjek kupic? tylko żeby prowizja Cie nie zżarła...i pamiętaj te "akcje" będą pachnieć jak cały MIR
przy tej konkurencji musiałby się stać cud żeby Miraculum wyszlo na prosta,nie wierze w to.Zlapia co się da z rynku wycisną drobnice i pozegnaja zabawe.
Zwiazek jest oczywisty pomijam fakt ze mylicie mnie zkims innym .Ano taki ze spolki robia Ipo zanizaja wyniki kasując cene akcji po czym oglaszaja wezwaniepo smiesznie nieskiej cenie dymajac leszcze. I to jest zjawisko nagminne od Integera poczynając na Jwc konczac.I nie zdziwie się jeśli to samo będzie na Miraculum w zasadzie niewiele mnie może tutaj już zdziwić.