eHH w szale zakupow dalej sie ubrac w ten gowniany papier a teraz dopiero jak poczytalem o nim to sie za glowe zlapalem "po co mi to bylo". Przeciez tu nie ma zadnych perspektyw, kontrakty omijane szerokim łukiem....
Dnia 2017-03-14 o godz. 10:16 ~zrazony napisał(a): > eHH w szale zakupow dalej sie ubrac w ten gowniany papier a teraz dopiero jak poczytalem o nim to sie za glowe zlapalem "po co mi to bylo". Przeciez tu nie ma zadnych perspektyw, kontrakty omijane szerokim łukiem....
Dlatego tak z dobroci serca, postanowiłeś pochwalić się na forum, niskim poziomem swojego IQ ? :-)
gdybym mial kompleks na tle IQ to bym milczał a probuje przestrzec innych ktorzy moze sie nas ta spolke skuszą. Nie kupowac bo tylko stracicie. Wystarczy poczytac o ITB i nie trzeba tutaj specjalistów rynkowych by zobaczyc ze powrot na 60gr i stanie w miejscu czeka was na tym papierze...Kupilem i wywalilem ze strata 20% trudno
Ps: Po co piszecie jakies durne komentarze ktore nic nie wnosza. Zaloze sie ze nawet paru k waloru nie macie tutaj bo tacy najszybciej szczekają bez zadnych merytorycznych wypowiedzi.
To nie są durne komentarze, tylko stwierdzenie faktu. Najpierw kupujesz akcje a potem sprawdzasz co kupiłeś. Napisałem Ci merytorycznie i delikatnie. Nikt nie wydaje najpierw kasy a potem zastanawia się czy dobrze zrobił, Czasy kolejkowe z okresów PRL dawno minęły. A tu na forum takie zachowanie ma nawet swoją nazwę ,, Spekuła"
Kolego ~zrażony - jeśli można do Twojej wypowiedzi to ja mam jedno pytanie: czy Ty rozumiesz co oznacza w przypadku SA oznaczenie "w restrukturyzacji", a w notowaniach oznaczenie "sąd wydał postanowienie o otwarciu postępowania układowego" ????
Zgadzam się z Tobą z jednym małym zastrzeżeniem, że jest to jedna z dziesiąt opcji która może mieć miejsce za kilka miesięcy, równie prawdopodobna jak ta, że za te kilka miesięcy wycena tego papieru może być na poziomie 10 PLN.
Kupując papier tak oznaczony sytuacja jest zatem czysta i pisanie takich rzeczy jak Kolega wyżej jest co najmniej bez sensu :-)