Zgodzicie się ze mną, że jak na światowego lidera w branży VR kapitalizacja jak i kurs tego giganta śmiesznie niskie :) Ciekawe dlaczego , skoro to lider rynku VR wartego miliardy ? Czy ktoś coś wie czego Wy wieszczący 5 zł i wyżej za walor nie wiecie ? Ale co ja tam wiem , zarobiony jestem i tyle :) Pozdrawiam
A ty co ? Znowu naganiasz ? Nie kupiło się jak była okazja to trzeba ponaganiać na forach a nuż się uda ? Niedoczekanie ! Psy szczekają karawana jedzie dalej !
odpusc kolego, nie ma sensu wdawac sie w dyskusje na zaproponowanym poziomie i jeszcze to sarkastyczne podkreslenie swojej pozycji... nic tylko przyklęknąć , posypac sobie głowe popiołem i prosic o wybaczenie ze w ogóle chodzi sie na tym samym swiecie i korzysta ze wspolnego powietrza trzeba miec niezle napompowane ego
a moze tylko sobie cos tam rekompensuje ? kto wie, kto wie ...
A ja pozdrawiam "JA". Ciężkie czasy nadchodzą dla stosujących argumenty strachliwe i pozbawione myślenia perspektywicznego. Najbliższe 2-3 tygodnie będą bardzo ciekawe dla i3D. Będzie o spółce głośno i będzie jak zwykle bujało. Nie dać się wyleszczyć poniżej 3zł. To takie minimum przyzwoitości wobec przełamania kryzysu w spółce, które właśnie ma miejsce.
ok to ja oddaje od tygodnia myślałem że jeszcze pójdzie w górę Ale jakoś niemrawo? brałem 100k po 80 gr ktoś sypał niemiłosiernie spadło następnie do 50 gr i już myślałem że The end a tu odbiło pięknie:) dziękuję za ładny zysk teraz myślę o partner nieruchomości lub binary powodzenia
musztarda, pytanie do Ciebie co było powodem wzrostu kursu w dniach 20-24.02.2017? wzrost na dosyć dużych obrotach jak na tę spółkę korekta do poziomu 1,20 wyglądała już inaczej, śladowe obroty mała liczba transakcji