• Witam milionerów z I3D :) Autor: ~ja [83.30.110.*]
    Zgodzicie się ze mną, że jak na światowego lidera w branży VR kapitalizacja jak i kurs tego giganta śmiesznie niskie :)
    Ciekawe dlaczego , skoro to lider rynku VR wartego miliardy ? Czy ktoś coś wie czego Wy wieszczący 5 zł i wyżej za walor nie wiecie ?
    Ale co ja tam wiem , zarobiony jestem i tyle :)
    Pozdrawiam
  • Re: Witam milionerów z I3D :) Autor: ~musztarda [83.7.240.*]
    A ty co ? Znowu naganiasz ? Nie kupiło się jak była okazja to trzeba ponaganiać na forach a nuż się uda ? Niedoczekanie ! Psy szczekają karawana jedzie dalej !
  • do musztardy Autor: ~ktos [46.187.178.*]
    odpusc kolego, nie ma sensu wdawac sie w dyskusje na zaproponowanym poziomie
    i jeszcze to sarkastyczne podkreslenie swojej pozycji...
    nic tylko przyklęknąć , posypac sobie głowe popiołem i prosic o wybaczenie ze w ogóle chodzi sie na tym samym swiecie i korzysta ze wspolnego powietrza
    trzeba miec niezle napompowane ego

a moze tylko sobie cos tam rekompensuje ? kto wie, kto wie ...

• Re: do musztardy Autor: ~mors [46.31.38.*]
    A ja pozdrawiam "JA".
    Ciężkie czasy nadchodzą dla stosujących argumenty strachliwe i pozbawione myślenia perspektywicznego.
    Najbliższe 2-3 tygodnie będą bardzo ciekawe dla i3D. Będzie o spółce głośno i będzie jak zwykle bujało. Nie dać się wyleszczyć poniżej 3zł. To takie minimum przyzwoitości wobec przełamania kryzysu w spółce, które właśnie ma miejsce.
  • Re: do musztardy Autor: ~znawca [5.174.55.*]
    ok to ja oddaje od tygodnia myślałem że jeszcze pójdzie w górę Ale jakoś niemrawo? brałem 100k po 80 gr ktoś sypał niemiłosiernie spadło następnie do 50 gr i już myślałem że The end a tu odbiło pięknie:) dziękuję za ładny zysk teraz myślę o partner nieruchomości lub binary powodzenia
  • Re: do musztardy Autor: ~lolo12 [188.146.67.*]
    Wszystko zależy od info. Jeśli będzie dobre ulica się zbiegnie a gruby ich ubierze. I możemy złapać całkiem fajny poziom.
  • Nie dajcie się naganiaczowi JA !! Autor: ~musztarda [83.7.240.*]
    Nie sprzedawajcie jutro już środa !!
  • Re: Nie dajcie się naganiaczowi JA !! Autor: ~do_musztardy [94.254.128.*]
    musztarda, pytanie do Ciebie
    co było powodem wzrostu kursu w dniach 20-24.02.2017?
    wzrost na dosyć dużych obrotach jak na tę spółkę
    korekta do poziomu 1,20 wyglądała już inaczej, śladowe obroty mała liczba transakcji
  • Re: Nie dajcie się naganiaczowi JA !! Autor: ~musztarda [83.7.240.*]
    Przebudzenie mocy ? A tak na poważnie to sam chciałbym wiedzieć , widocznie ktoś coś wie czego my nie wiemy .

• Re: Witam milionerów z I3D :) Autor: ~musztarda [83.7.240.*]
    Zaraz będziemy na plusie !
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.