Na pewno będą obejmować akcje - tak jak to było postanowione na walnym. W niedługim czasie okaże się, że firma ma nieduże zadłużenie, ale za to pooooootężną tarczę podatkową. Skumulowane przez wiele lat straty są na chwilę obecną największym kapitałem tej firmy - zarobisz miliony a nie zapłacisz grosza podatku :) Kibicuję im z całego serca!!!
....ludzie czekają na konkret tak naprawdę ma pierwszy najważniejszy konkret od 2012 roku od infa które może się pojawić już jutro zależy przepustka do ,Odrodzenia dawnej foty, a przynajmniej do zmienienia nastawienia do foty ...na tą chwilę to jest tylko gdybanie i widzenie z fusów , naganianie na kupno czy też na spadki...nerwy coraz większe ...niecierpliwi nie wytrzymują napięcia...najbliższe 96 h będzie tu decydujące...czas pokaże...
...powiem inaczej każdy obecny sam podejmuje decyzję osobiście sam czekam na info i życzę focie jak najlepiej nawet choćby i z samego sentymentu...znam tą firmę od niemalże początku i życzę im jak najlepiej co bedzie nie wiem i nikt myślę do infa nie ma takiej stu procentowej wiedzy...a jak ktoś kupił czy już sprzedał to tylko jego własna decyzja ja nikogo nie oceniam każdy jest kowalem własnego losu i swoich decyzji ot co to wszystko.