• trolle liczą na was Autor: ~mgames [84.10.156.*]
    Spółka rozwija się, realizuje zamierzenia zgodnie z prospektem emisyjnym. Trolle piszą, że nie ma pod co rosnąć (?)
    Powinna rosnąć zgodnie z coraz lepszymi wynikami, informacjami o zrealizowanych projektach, efektach współpracy, rosnąć powoli. Z czasem podaż powinna wyhamować na korzyść dobrych informacji. Oni liczą na to, że zniechęcicie się i nie będziecie czekać cierpliwie. "Setki" postów "negatywnych" z ich strony świadczy o wielkiej determinacji i strachu, że ich plan nie zrealizuje się i będą musieli kupować po 0.5x
  • Re: trolle liczą na was Autor: ~10groszy [37.47.2.*]
    Dnia 2017-03-10 o godz. 16:41 ~mgames napisał(a):
    > Spółka rozwija się, realizuje zamierzenia zgodnie z prospektem emisyjnym. Trolle piszą, że nie ma pod co rosnąć (?)
    > Powinna rosnąć zgodnie z coraz lepszymi wynikami, informacjami o zrealizowanych projektach, efektach współpracy, rosnąć powoli. Z czasem podaż powinna wyhamować na korzyść dobrych informacji. Oni liczą na to, że zniechęcicie się i nie będziecie czekać cierpliwie. "Setki" postów "negatywnych" z ich strony świadczy o wielkiej determinacji i strachu, że ich plan nie zrealizuje się i będą musieli kupować po 0.5x

zawsze jak czytam twoje posty to mam wrażenie że pracujesz dla tych cwaniaków. Ta spółka nie ma prawa rosnąć z kilku względów ale podam tylko 3 najważniejsze:
    1. tutaj są non stop emisje papiera po 12 groszy z wyłączeniem pp (według ostatnich uchwał łącznie z warrantami sub. liczba akcji sięgać będzie ponad 130 mln!)
    2. kasa pozyskana z emisji serii D + obligacji to ponad 8 mln a na koncie za ostatni kwartał mieli tylko ledwo ponad 200 tys. Gdzie jest reszta? A tak tak, utopione w BBM i mają tam tylko 49%, wszystko jasne
    3. WKM jest właścicielem BBM i to on sprzedawał udziały w BBM i wytransferował kasę z tej spółki.
    Mi to wystarczy aby omijać szerokim łukiem a Wam pewnie to pasuje. No to kupujcie dowoli. Zastawcie domy, mieszkania, sprzedajcie auta, sprzęt i kupujcie, przecież tu niedługo będzie 1zł lub więcej. Na co czekacie?

• Re: trolle liczą na was Autor: ~mgames [84.10.156.*]
    Dnia 2017-03-10 o godz. 16:47 ~10groszy napisał(a):
    > Dnia 2017-03-10 o godz. 16:41 ~mgames napisał(a):
    > > Spółka rozwija się, realizuje zamierzenia zgodnie z prospektem emisyjnym. Trolle piszą, że nie ma pod co rosnąć (?)
    > > Powinna rosnąć zgodnie z coraz lepszymi wynikami, informacjami o zrealizowanych projektach, efektach współpracy, rosnąć powoli. Z czasem podaż powinna wyhamować na korzyść dobrych informacji. Oni liczą na to, że zniechęcicie się i nie będziecie czekać cierpliwie. "Setki" postów "negatywnych" z ich strony świadczy o wielkiej determinacji i strachu, że ich plan nie zrealizuje się i będą musieli kupować po 0.5x
    >
    > zawsze jak czytam twoje posty to mam wrażenie że pracujesz dla tych cwaniaków. Ta spółka nie ma prawa rosnąć z kilku względów ale podam tylko 3 najważniejsze:
    > 1. tutaj są non stop emisje papiera po 12 groszy z wyłączeniem pp (według ostatnich uchwał łącznie z warrantami sub. liczba akcji sięgać będzie ponad 130 mln!)
    > 2. kasa pozyskana z emisji serii D + obligacji to ponad 8 mln a na koncie za ostatni kwartał mieli tylko ledwo ponad 200 tys. Gdzie jest reszta? A tak tak, utopione w BBM i mają tam tylko 49%, wszystko jasne
    > 3. WKM jest właścicielem BBM i to on sprzedawał udziały w BBM i wytransferował kasę z tej spółki.
    > Mi to wystarczy aby omijać szerokim łukiem a Wam pewnie to pasuje. No to kupujcie dowoli. Zastawcie domy, mieszkania, sprzedajcie auta, sprzęt i kupujcie, przecież tu niedługo będzie 1zł lub więcej. Na co czekacie?
    >

0) nie mam nic wspólnego z MGS;
    1) emisja po 0.12 była i się skończyła;
    2) na inwestycje;
    3) podaj źródło;

Spółka ciężko pracuje na swoją pozycję.

>
    > 0) nie mam nic wspólnego z MGS;
    > 1) emisja po 0.12 była i się skończyła;
    > 2) na inwestycje;
    > 3) podaj źródło;
    >
    > Spółka ciężko pracuje na swoją pozycję.
    >

1) a na jakiej podstawie tak sądzisz?
    2) inwestycje w BBM, to jedyna inwestycja co wyczyściła spółkę z kasy
    3) przeczytaj komunikat o zwiększeniu zaangażowania przez WKM z listopada 2016 i komunikat dotyczący objęcia akcji serii E a wszystko stanie się jasne

• Re: trolle liczą na was Autor: ~atom4 [212.180.147.*]
    nie wprowadzaj ludzi w błąd nie 130mil akcji lecz 77mil akcji z serią D i E po co piszesz takie bzdury idź jak ci się nie podoba
    Dnia 2017-03-10 o godz. 17:49 ~atom4 napisał(a):
    > nie wprowadzaj ludzi w błąd nie 130mil akcji lecz 77mil akcji z serią D i E po co piszesz takie bzdury idź jak ci się nie podoba

słuchaj no naganiaczu atom4 to ty wprowadzasz w błąd albo jesteś amatorem co nie zna spółki. Ilość akcji to nie te tylko zarejestrowane w KRSie ale równie te na które są prawomocne uchwały. Więc wracaj do komunikatów spółki z grudnia 2016 roku i przeproś.
  • Re: trolle liczą na was Autor: ~hahaha [83.6.208.*]
    coś dużo o tej spółce wiesz jak na kogoś kto radzi sprzedaj. powiedz ile wtopiles i jak usredniasz to moze Cie pocieszymy.PS ja też mowie o spadkach ale ja tu gram na spadkach to po pierwsze po drugie kupiłem akcje po decyzji o emisji żeby się podłapać na podbijanie kursu. Teoretycznie dawno już było wiadomo że wypuszcza akcje ale taki miecie wogole nie ogarniaja tego ze nie liczy sie to jakie spolka ma fundamenty jakie informacje daje do publicznej wiadomosci. liczy sie tylko i wylacznie duzy kapital ktory moze zrobic z kursem co mu pasuje. Jesli ten kto tu zarabia duza kase sprzedawal na gorkach a zapewne tak bylo to w pewnym momencie zacznie odkupowac wiec teoretycznie mamy tu doczynienia z trendem wzrostowym. przy czym racjonalne poziomy na takie odkupowanie to ok 30gr-40gr
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.