Dnia 2017-03-10 o godz. 16:47 ~10groszy napisał(a):
> Dnia 2017-03-10 o godz. 16:41 ~mgames napisał(a):
> > Spółka rozwija się, realizuje zamierzenia zgodnie z prospektem emisyjnym. Trolle piszą, że nie ma pod co rosnąć (?)
> > Powinna rosnąć zgodnie z coraz lepszymi wynikami, informacjami o zrealizowanych projektach, efektach współpracy, rosnąć powoli. Z czasem podaż powinna wyhamować na korzyść dobrych informacji. Oni liczą na to, że zniechęcicie się i nie będziecie czekać cierpliwie. "Setki" postów "negatywnych" z ich strony świadczy o wielkiej determinacji i strachu, że ich plan nie zrealizuje się i będą musieli kupować po 0.5x
>
> zawsze jak czytam twoje posty to mam wrażenie że pracujesz dla tych cwaniaków. Ta spółka nie ma prawa rosnąć z kilku względów ale podam tylko 3 najważniejsze:
> 1. tutaj są non stop emisje papiera po 12 groszy z wyłączeniem pp (według ostatnich uchwał łącznie z warrantami sub. liczba akcji sięgać będzie ponad 130 mln!)
> 2. kasa pozyskana z emisji serii D + obligacji to ponad 8 mln a na koncie za ostatni kwartał mieli tylko ledwo ponad 200 tys. Gdzie jest reszta? A tak tak, utopione w BBM i mają tam tylko 49%, wszystko jasne
> 3. WKM jest właścicielem BBM i to on sprzedawał udziały w BBM i wytransferował kasę z tej spółki.
> Mi to wystarczy aby omijać szerokim łukiem a Wam pewnie to pasuje. No to kupujcie dowoli. Zastawcie domy, mieszkania, sprzedajcie auta, sprzęt i kupujcie, przecież tu niedługo będzie 1zł lub więcej. Na co czekacie?
>
0) nie mam nic wspólnego z MGS;
1) emisja po 0.12 była i się skończyła;
2) na inwestycje;
3) podaj źródło;
Spółka ciężko pracuje na swoją pozycję.