• nowa strona! Autor: ~valdi5 [188.146.11.*]
    I to mi się podoba. Nie gadanie ale fajny ruch w stronę przejrzystego sklepu.
    Sprzedaż internetowa wzrośnie. To pewne.
    No i mamy Seweryna. Lubię gościa i wiecie, po ostatnich kontrowersjach ta twarz to fajny wybór :).
    Będzie dobrze.
  • Re: nowa strona! Autor: ~Zięć_Buffetta [188.123.195.*]
    Strona kapitalna. Naprawdę dobra robota. Czytelna, a jednocześnie ładna. Pan Adrzej Seweryn to świetny wybór. Znakomicie się prezentują ubrania. Bardzo mi się to podoba i to nie jako akcjonariuszowi, ale jako klientowi.
  • Re: nowa strona! Autor: ~głodny [31.172.177.*]
    Będzie żarło.
  • Re: nowa strona! Autor: ~Niutek [95.50.212.*]
    Nic wielkiego poza tym, że nowa twarz - Seweryn. Poprzednia strona bardziej mi się podobała, może do tej muszę się przyzwyczaić żeby zmienić zdanie 
  • Re: nowa strona! Autor: ~badboy [193.19.165.*]
    I tu się według mnie mylisz.

Powiem Ci na swoim przykładzie. Jestem klientem Vistuli, a większość rzeczy zamawiam ze sklepu internetowego (możliwość łatwego zwrotu, przesyłka free). Ile raz wchodziłem na Bytom, zamykałem stronę po 30 sekundach. Już nie wspominam o zdjęciach, które robił jakiś Janusz i kompletnie nic nie było na nich widać.

Wchodzę dzisiaj i jedyne co mogę powiedzieć - W KOŃCU!!!

• Re: nowa strona! Autor: ~Niutek [95.50.212.*]
    Nie twierdzę, że marketingowo strona jest zła. Muszę się do niej po prostu przyzwyczaić, na starej często bywałem;) Ja jestem klientem zarówno Vistuli jak i Bytomia więc obie strony znam bardzo dobrze. Vistula ma modeli, na których prezentowane są produkty i to wygląda super, wygląd Bytomia był i jest nieco uboższy ale co do jakości zdjęć to nie uważam je za złe. Rzecz gustu ale jeżeli teraz zdaniem wielu nowa strona jest bardziej przejrzysta to super.
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.