Wpisów co nie miara................(na wszystkich sp.z grupy) EKIPA siedzi tu już parę lat.....(martwią się o pieniądze innych) Tak dla przypomnienia.....
,,Odwaga jest słusznie uznawana za najważniejszą z ludzkich zalet.......ponieważ to ta zaleta gwarantuje wszystkie inne,, Winston Churchill
A ja mam takie przemyslenia, ze w ostatnich dniach przmielilo sie jakies 5 mln akcji, kurs wzrosl o jakies 50% no i akcji po prawej ubywa. Sytuacja jakby sie odwrocila na kupnie sporo chetnych, na sprzedazy duzo mniej.
To kupuj i upychaj kieszen slupon ktorzy akcje nabyli za darmo. Jakby mialo byc extra super to zaezad i czlonkowie rady nadzorczej by dawno szly infa o kupnie akcji hahaha. A wy sie dalej z koniem kopiecie!!!
A ja znam najstarsze przeslowie ze naiwnosc i nadzieja matką g(ł)upków.
Kupowac akcje spolki ktora oprocz drukarni i z 20 mln dlugu nic nie robi trzeba miec poplatane w glowie.
Bci a możesz wkleić link do 20m długu?
Przypominam o odpowiedzialnosci za podawanie fałszywych informacji w celu osiągnięcia własnych korzysci.
Autor wątku przestrzega między innymi przed tobą.
Ty i tobie podobni zostaliście bez akcji i nie stać was na odkupienie na obecnym poziimie i to jest prawda.
Pozdrawiam
Prawda jest taka, że PARP zakwestionował dotacje, to mało mniej niż 20mln. Podali, że napisali odwołanie, ale jakoś odpowiedzi nie ma, tak jak nie było odpowiedzi na prośbę o przedłużenie oddania do użytku z września na luty. Nie ma nic pewnego. Spółki są powiązane i kłopoty jednej rzutują na całość. Jakby ECR uruchomili i podali że mają umowę o której kilka razy wspominali to była by nadzieja na jakąś kasę, lzmo jakoś na swoje potrzeby nie potrafi zarobić. Emisja w sierpniu miała iść na dokończenie baltica, a teraz podali że na inne cele. Na baltica dadzą tylko ok 2mln a wyliczyli kiedyś że dokończenie będzie kosztowało o 6mln.
A mi się wydaje że ty po prostu kupiłeś po 8 lub 9 gr sprzedałeś po 12 lub13 gr i naganiasz na spadki bo udało Ci się już tak kilka razy tak zarobić i liczysz na to że historia się powtórzy , co zgadłem ?
Zarobas a czemu nie wspomnisz ze na to co PARP się domaga jest wmieszane PZU jako gwarant, oraz że w styczniu ubiegłego roku jak sprawdzali BCI to nie było zastrzeżeń do wykorzystania środków a od tego czasu nie bylo finansowania dalszych wydatków co tez mialo wplyw na rozwój inwestycji, cala ta sprawa z PARPem świadczy o nieudolności ludzi tam pracujących którzy próbują ratować swoje tyłki bo dali ciała wcześniej wiec raczej PARP jest mało wiarygodny w obecnej sytuacji a PZU tak łatwo kasy nie odda.
Pozdrawiam
Wszyscy są tak samo wiarygodni, ze spółki też podawali komunikaty, kiedyś jeszcze w mailach pisali, okazało się że to nie ma za wiele wspólnego z rzeczywistością. Takie słodzenie to ciągle tu jest od 1.30zł a gdzie jesteśmy teraz, każdy widzi. Na to co jest teraz spółka zapracowała, nie jest to moja wina, z moim kapitałem to ja mogę co najwyżej jak ten śmieć płynąć z prądem. Tylko wqrza mnie jak ciągle piszą, że chce kupić jak ja od sierpnia chce sprzedać, ja nie naganiam ani na kupno ani na sprzedaż. Sami ze spółki wiją sie tak te robaki, emisja miała iśc na inne cele teraz na inne, dostałem maila w czerwcu że ecr jest gotowy i mieli nawet wcześniej otworzyć niż te przesunięcie czyli we wrześniu, teraz się okazuje, że jeszcze potrzebuje dokapitalizowania. Zamiast za potrącenia mogli robić emisje za gotówkę otwierać w terminie i nie było by żadnych niedomówień z rozliczeniem. Każdy ma swoje racje i nimi się kieruje, ze spółki nie zachowywali się wobec nas ok. Trochę mnie denerwuje jak po 2-3gr wzroście już piszą o 0.50zł ale następnym razem postaram się pohamować. Pozdrawiam
Większość z siedzących tu dłużej ma olbrzymie straty i można mieć o to pretensje do Dareczka, ale w mojej opini aktualna wycena jest zasługą takich naganiaczy jak Brok, Szydera, Bci którzy grają na groszowych podbitkach i sieją strach na forum, a aktualnie zostali bez akcji bo zostali wykupieni i kurs podskoczyl wyżej a teraz ich nie stać na odkupienie i nie posiadają akcji żeby postawić baton na sprzedaż aby wyglądało ze jest źle.
Pozdrawiam
Jeszcze Trzy Sesje Zaciśniętych Zębów. Wszyscy, którzy rozważają zainwestowanie wolnych środków zastanawiają się: czy zainwestować je w coś, co ma obecnie ujemną wartość i na starcie trzeba pospłacać stare długi, czy też może zainwestować je w coś innego.
A potem, po tych trzech sesjach, totąpnie nadejdą, drodzy Państwo Dopłacający.
Państwa Dopłacających może byc faktycznie pewien niedobór, szczególnie jak widzą bezradność podbitkową Darka. Nie muszą dysponować wyższą inteligencją niż dysponują, aby dojść do wniosku, na co w takiej sytuacji pójdą ich ewentualne Dopłaty.