Czytelnik mojego bloga zauważył że dzisiaj na kupnie po 4,50 pojawiły się dwa pakiety po 100.000 akcji i trzy mniejsze po 11.000, może pospekulujemy co to oznacza ? link
To oznacza że jutro dołujemy kurs i straszymy ,żeby wydobyć akcje od wszystkich tych ,którzy twierdzą ,że to gniot. Mówiłem ,że tutaj trwa skup akcji ,bo fundy nie kupiły tyle akcji ile chciały i ING im w tym pomoże ,żeby tanio dokupić . A słabe ręce oddadzą papier.
Jedynie co możemy sądzić po tym co było w karnetach, że ktoś ma gotówki na zakup 233000 akcji po 4,50 plus prowizja i tylko tyle. Jasne, że możemy się doszukiwać innych fanaberii, ale po co. Zaraz będą domysły, że dom zastawił, że dostał pożyczkę, że wygrał w Lotto, ale po co takie insynuacje.
No dobra Blogprezesa spróbuje rozwikłać co to oznacza. Myślę, że to oznacza, że ten inwestor co to wystawił jest kobietą, ponieważ rozbił zlecenie na 2 po 100000 i 3 po 11000 akcji. Po sumie wnioskuje, że lubi kolor czerwony, ale tutaj tak do końca nie jestem pewny. Natomiast jest ona w średnim wieku tak około 48 lat, włosy blond ale teraz przefarbowana na brunetkę, wzrost z z półtora metra cięta lub ciut wyżej. Ma figurę przyciągająca wzrok i to bardzo, tak samo jak jej zlecenie.
Dzisiaj już mogę więcej napisać o zleceniu z dnia wczorajszego. Ta inwestorka jest bardzo wstydliwa. Wnioskuje po zleceniu, bo ledwo wystawiła zlecenie, a dzisiaj już się anulowała. Jest przebiegła i oplata sobie ludzi wokół palca. :)
Słuchaj samego siebie i nie pekaj tutaj jeszcze wyjdzie słońce i bedzie mozna góry przenosić... bo inaczej chinczyk Wszystkich rozniesc i po czerwonej papryczce będzie 100 cięć...