• Powrót do wzrostów. Autor: ~as [188.146.76.*]
    Cel mamy jeden.

• Oddajecie po dobroci... Autor: ~Mała_myszka [46.171.220.*]
    czy grubasek ma Wam dalej podnosić adrenalinkę?
  • Re: Oddajecie po dobroci... Autor: ~Marek [37.7.190.*]
    Niech podniesie - czekam na to
  • Re: Powrót do wzrostów. Autor: ~as [57.90.33.*]
    Wiać że cel został osiągnięty - nawet na forum się cicho zrobiło bo ulica uciekła ze spółki. Bardzo dobrze - akcje odebrane , nie będzie już za dużo do zebrania, chyba że od funduszy. Oby przyszły kolejne wzrosty w tym tygodniu.
    Powodzenia dla wytrwałych.

• Gdzie jest Mysz Autor: ~Marek [37.7.190.*]
    No gdzie jest ta gruba Mysz od podnoszenia adrenaliny ? - cos slabo sie Myszko starasz, wysil sie, czekam na wiecej
    Na odpowiednim dla mnie poziomie odbiore od Cebie wszystko co masz
  • Re: Gdzie jest Mysz Autor: ~Mała_myszka [46.171.220.*]
    Z grubasami od I3D nie mam nic wspólnego, tak więc akcyjek Ci nie mogę oddać, ja tylko się spodziewałam, że może być taka sytuacja, że jakiś grubasek będzie chciał tutaj postraszyć drobnicę i "skłonić" do oddania akcyjek "po dobroci"
  • Re: Gdzie jest Mysz Autor: ~sen [37.7.190.*]
    przepraszam, zle zrozumialem
    powodzenia zycze

ale podtrzymuje oferte dla wkurzonego grubasa, niech sprobuje postraszyc
    a dzis to tylko małe wyplosze wyskakuja z tego co tam mają, oni zawsze robią krecią robote
    Przepraszam za mało apetyczne porównanie, ale za to bardzo obrazowe - patrząc na wolumen to jakby kto miał "zwymiotować" tymi akcyjkami, to już raczej niewiele mu zostało, czyli stoi teraz nad kiblem i pomimo dwóch palców wetkanych głęboko w gardło nic już prawie nie chce lecieć... Och znam to niemiłe uczucie z czasów studenckich...
    Albo inaczej, siedzicie sobie na kibelku, wypinacie się i nic już nie chce lecieć, żadna lewatywa nie pomaga, bo kichy już kompletnie puste...
    Przynajmniej na tych poziomach...
    Za to na Polimexie wciąż cisza przed burzą... wydaje się, że najgorsze już minęło... ale na żołądku wciąż coś leży....
  • Re: Gdzie jest Mysz Autor: ~majonez [84.10.42.*]
    ".....Lista akcjonariuszy uprawnionych do uczestnictwa w Walnym Zgromadzeniu zostanie wyłożona w siedzibie Spółki tj. w budynku położonym w Gliwicach przy ul. Bojkowskiej 43 c w godz. 10.00-16.00, na trzy dni powszednie przed odbyciem Zgromadzenia tj. od dnia 10 marca 2017 roku....."
    ....wyczekiwania cd.
    Papier jakby lekki się zrobił :)
  • Re: Gdzie jest Mysz Autor: ~Isu [31.0.45.*]
    Jak z ta lista akcjonariuszy ? Czy ktoś mógłby napisać ?
  • Re: Gdzie jest Mysz Autor: ~drugafala [91.212.223.*]
    No to druga fala wzrostowa.......zasięg 4...5 złotych....
  • Re: Gdzie jest Mysz Autor: ~dss [91.188.117.*]
    może tak, ale dla mnie najlepszym sygnałem drugiej fali - ale najważniejsze potwierdzeniem zmiany trendu spadkowego na wzrostowy byłoby podjechanie na koniec sesji do widełek górnych - 1,52 zł, lub wyżej (objęcie hossy) przy obrotach większych niż wczoraj i średniej z mini trendu spadkowego (korekty), czyli 100 tyś akcji. Co jak widać na razie jest wykonane w połowie. Niech się zapełni arkusz do 1,52 tak żeby był odpowiedni obrót i ... możemy jechać!
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.