• Kedros Autor: ~Marek [109.196.154.*]
    Już niedługo odwrócenie trendu !!!
    http://www.propertynews.pl/centra-handlowe/decyzja-w-sprawie-przyszlosci-kerdos-opozniona,52779.html
  • Re: Kedros Autor: ~adr [109.133.76.*]
    wiadomosc stara ,spolke zdoluja na 1gr a sprawy beda ciagnac sie latami powielanie historii wielu spolek , takie NWZA powinno odbyc sie conajmniej pol roku wczesniej maja szczescie ze sad zgodzil sie na przesuniecie sprawy dziecinada zenada i nic wiecej
  • Re: Kedros Autor: ~Jak [89.229.74.*]
    Moze zbierali jeszcze dowody, odciski palców,guumki PinoKKia po dup...niu wszystkich naokolo,a w zasadzie zrobił to bez zabezpieczenia,taki był pewny siebie
  • Re: Kedros Autor: ~antyawatar [78.88.31.*]
    Dnia 2017-03-05 o godz. 17:43 ~adr napisał(a):
    > wiadomosc stara ,spolke zdoluja na 1gr a sprawy beda ciagnac sie latami powielanie historii wielu spolek , takie NWZA powinno odbyc sie conajmniej pol roku wczesniej maja szczescie ze sad zgodzil sie na przesuniecie sprawy dziecinada zenada i nic wiecej

Jak czytam twój wpis ciśnie mi się na myśl, że pisze to mój ulubieniec ,,awatar". Poza tym gdzie jest powiedziane że sprawa nie jest już w sądzie i czeka w kolejce?:-) Muszą mieć jedynie zgodę walnego na uiszczenie opłat sądowych. :-) Przesunięcie terminu rozprawy musiało też być czymś poważnym udokumentowane. :-))
  • Re: Kedros Autor: ~Jak [89.229.74.*]
    Jeszcze trochę i będzie wszystko jasne,ja mam 100k, jade na walne i będę czekal na koniec trupa lub ożywienie Frankensteina
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.