jestem przedsiebiorca i jesli sie orientujesz to prowadzenie wlasnego biznesu to praca 24h na dobe. Zreszta widzialem juz tu wpisy apropo zmywaka. Ogolnie widac vv Twoja frustracje-pochwal sie po ile sie ubrałeś. Ja tu nikogo nie atakuje ani nie obrazam takimi tekstami wiec zastanow sie kto wychodzi na tego zlego i tego ktory nie ma argumentow albo zdania. internet niestety internet.
ps jak mi nie wierzysz ze mam wlasna firme moge Ci dac nr mojego konta firmowego w mBanku to mi przelejesz kase bezpośrednio zamiast odkupować ode mnie teraz akcje które brałem po 45 groszy w dołku:P
hahaha powiedz jak taki idiota moze prowadzic wlasna dzialalnosc gdzie o 3 nad ranem jeszcze pracuje ? a co robi o 7 spi czy tez pracuje wiec spi w poludnie nie biznes prowadzi non stop i nie spi to jaki ty musisz miec zryty beret jak nie msz snu przecietny czlowiek wytrzymuje 3 dni bez snu gdzie w drugiej dobie potencjal mozgu maleje o 50 procent w trzeciej dobie traci poczucie rzeczywistosci ty te poczucie juz straciles ale powiedz badz napisz jaki etap ciebie dopadl z pewnoscia trzezwo nie myslisz!
No ilu ludzi agresywnych-nic dziwnego jak mialem racje a Wy tracicie. Zwroc uwage jeden i drugi co mnie obrazacie ze ppisze Wy Tobie z duzych liter w zwiazku z tym nie mam zamiaru nikogo obrazac tylko wypowiadam sie i przedstawiam swoja opinie. Nie jest moja wina że tracicie kase. Tutaj jak chcesz zarobic szukasz nastepnego dna i tyle. Co do biznesu to jak sie współpracuje np z ludzmi z USA to trzeba zarwac noc a innego dnia normalnie. Wg Ciebie lekarz w szpitalu ma zrytą banie bo ratuje ludzi w nocy? Rownie dobrze moglbym byc wlasnie lekarzem na wlasnej dzialalnosci prowadzacym klinike. Jak nie miales firmy to niestety nie ogarniesz. Zreszta nie wiem czy wiesz ale na calym swiecie nie ma tej godziny co u Ciebie na zegarku:P
Jakby rzeczywiście pracował, nie pisałby bzdur tutaj. Jakby swoje "uwagi" chciał przekazać, nie pisałby "ubieranko..." pod nickiem "hahaha". Obstawiam zmywak.
JA obstawiam zaklad psychiatryczny z dostepem do internetu i tu by sie zgadzalo nielimitowene godziny srodowistko lekarskie wyimaginowane stanowiska swiat sie zmienia
inteligentna riposta:P-za to talej w temacie. moglibyscie wymyslic cos lepszego. Pracujac w stanach na zmywaku zapewne zarabialbym wiecej niz nasza srednia krajowa wiec sami siebie obrazacie.
Chlopak pisze od paru tyg i wszystko co mowil sie poki co sprawdzilo wiec odrobina szacunku i jak was poubierali to odreagujcie gdzies np w domu a nie tutaj
Całe towarzystwo zapakowane po uszy w to badziewie ma konkretne parcie że względu na obecną sytuację... Nie zapominajmy że żwiększa część brała w przedziale 1,2-1,5 zł wiec sam zrozum. Po drugie to trzeba zauważyc że to jeszcze gimnazjalisci więc nie wiedzą co jest praca i że ludzie wstają o 3.. Życie to zweryfikuje w swoim czasie:) chamstwo nigdy nie popłaca.
No sadzac po wpisach to ewidentnie ludzie nie palajacy sie praca a raczej cos w stylu 500plus + zasilek dla bezrobotnych. Biedne dzieciaki tych ludzi jak na spolce potrscili te 500plus. Patrze jak tak tluka ten teoretyczny opor na 50groszy i niebawem pusze na 48 to co mi zostalo z ostatniego dolka i ustawiam sie poziom nizej. Pozdro dla myslacych