Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,54 zł , zmiana od tamtej pory: 2 307,41%

Re: mialem racje

No ilu ludzi agresywnych-nic dziwnego jak mialem racje a Wy tracicie. Zwroc uwage jeden i drugi co mnie obrazacie ze ppisze Wy Tobie z duzych liter w zwiazku z tym nie mam zamiaru nikogo obrazac tylko wypowiadam sie i przedstawiam swoja opinie. Nie jest moja wina że tracicie kase. Tutaj jak chcesz zarobic szukasz nastepnego dna i tyle. Co do biznesu to jak sie współpracuje np z ludzmi z USA to trzeba zarwac noc a innego dnia normalnie. Wg Ciebie lekarz w szpitalu ma zrytą banie bo ratuje ludzi w nocy? Rownie dobrze moglbym byc wlasnie lekarzem na wlasnej dzialalnosci prowadzacym klinike. Jak nie miales firmy to niestety nie ogarniesz. Zreszta nie wiem czy wiesz ale na calym swiecie nie ma tej godziny co u Ciebie na zegarku:P

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.