witam was, jestem z Katowic i wiem co sie święci a wiec: 1.kupiec na działkę za 40mln już jest w trakcie negocjacji ceny, 2. w sądzie jest sprawa z poprzednim włascicielem i jest wygrana co spowoduje odebranie akcji PIETRZAKOWI na rzecz Ferrum tj. 5% 3. Fundusz , ktory jest inwestorem finansującym FERRUM chce mieć także w swoim portfelu conajmniej 5% akcji więc skupuje. 4. Będą dobre wyniki za 2016 rok na plusie ok 10mln z tendencją wzrostową na przyszłość (kontrakty z gaz-system)
Dziwne i mało wiarygodne sa twoje wiadomości co nie zmienia faktu , ze coś jest na rzeczy, co widać po obrotach.
- finansującym Ferrum jest bank i wobec niego Ferrum ma zobowiązania ( poważne ) wciaz negocjuje kolejne terminy zobowiązań - nigdy nie było jakiejkolwiek informacji ( a informowanie o finansowaniu leży w obowiązku sp-ki ) o finansowaniu Ferrum przez fundusz. Osobiście wylałem wiele cierpkich slow na temat prezesa , bo .....!!! w dalszym ciagu podtrzymuje moja opinie w jego temacie . 8zł za akcje to kpina jeszcze nie tak dawno Ferrum prowadziła skup akcji w celu umorzenia w zakresie do 10zł.
1.Teks o działce za 40mil to już jest od paru lat ten sam a ona została wyjęta aportem więc nawet się nie dowiemy o sprzedaży. 2.Jest upadłość pietrzaka więc nie ma żadnej wygranej sprawy w sądzie, proszę sobie to sprawdzić 3.A który to niby fundusz jest inwestorem finansującym? akcjonariat to nawet przedszkolak może sprawdzić. 4.O wynikach "10mil" to nawet akcjonariusze nie wiedzą, "kontrakty z gaz-system"-są od wielu lat no i?
sterta bzdur wyssanych z palca albo przerobionych z info o których wszyscy wiedzą.
ktoś skupuje dla kogoś ale narazie nikt nie wie dla kogo a filozofom dziękujemy