• Zdołować czy windować? Autor: ~john [94.251.208.*]
    Mam rozbieżne myśli.zdołować do 2 zł czy podciągnąć do 4 zł bo na tym gniocie nic się nie dzieje.A dywidenda będzie w tym roku 1 euro za akcję ogłoszona 18 kwietnia ,ale to są informacje nie potwierdzone.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~lolek [217.99.113.*]
    Dnia 2017-02-28 o godz. 18:41 ~john napisał(a):
    > Mam rozbieżne myśli.zdołować do 2 zł czy podciągnąć do 4 zł bo na tym gniocie nic się nie dzieje.A dywidenda będzie w tym roku 1 euro za akcję ogłoszona 18 kwietnia ,ale to są informacje nie potwierdzone.

Jak by w kwietniu miała być ogłoszona dywidenda 1 euro to w tej chwili kupowano by PKC-em po 20-30 tys akcji dziennie. To, że tak się nie dzieje, świadczy o tym, że żadnej dywidendy nie będzie. Zresztą to żadne zaskoczenie. Tutaj nigdy nie będzie dywidendy, bo niby dlaczego miałaby być? Naciągnąć nikogo już nie naciągną (poza wiecznie bujającą w obłokach drobnicą) a zresztą kapitału nie potrzebują.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~re [83.20.133.*]
    Dnia 2017-02-28 o godz. 19:27 ~lolek napisał(a):
    > Dnia 2017-02-28 o godz. 18:41 ~john napisał(a):
    > > Mam rozbieżne myśli.zdołować do 2 zł czy podciągnąć do 4 zł bo na tym gniocie nic się nie dzieje.A dywidenda będzie w tym roku 1 euro za akcję ogłoszona 18 kwietnia ,ale to są informacje nie potwierdzone.
    >
    > Jak by w kwietniu miała być ogłoszona dywidenda 1 euro to w tej chwili kupowano by PKC-em po 20-30 tys akcji dziennie.

Jest znikoma ilość akcji w obrocie, nie można kupować w takich ilościach, trzeba powoli i systematycznie podbierać z dużą cierpliwością, twój argument jest zero warty.
    O dywidendzie też wiem i się nie napalam z zakupami, biorę to co jakiś czas wystawiają.

• Re: Zdołować czy windować? Autor: ~hanys [37.47.109.*]
    Dołować próbowali i nie wyszło, zostaje tylko góra
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Berno [37.47.168.*]
    Z różnych źródeł różne płyną wieści, podobno info o dywidendzie ma być podane jeszcze przed targami w Genewie.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~dido [217.99.128.*]
    Dnia 2017-02-28 o godz. 18:41 ~john napisał(a):
    > Mam rozbieżne myśli.zdołować do 2 zł czy podciągnąć do 4 zł bo na tym gniocie nic się nie dzieje.A dywidenda będzie w tym roku 1 euro za akcję ogłoszona 18 kwietnia ,ale to są informacje nie potwierdzone.

:))) 10/10
    Ja słyszałam natomiast, że info o dywidendzie ma być ogłoszone 16 kwietnia, a kwota dywidendy wyniesie 1,20 euro na akcję. Info też nie potwierdzone ;)
    A tak bardziej serio, to może 1 kwietnia czyli w Prima Aprilis ogłoszą? Wiadomo dlaczego.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~duda [88.156.158.*]
    ...a ja wam to wszystko podpiszę !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.9.181.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~dohtór [88.156.158.*]
    Byłeś u specjalisty ?
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~xyz [37.248.161.*]
    Byłem i zapisałem cie na czwartek
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~kireodoxan [37.47.128.*]
    xyz, skup sie, nie wdawaj sie w prywatne rozgrywki personalne, tylko bierz sie za oczernianie spółki bo czekam na 2,50, musze dobrać
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~spokojny [157.25.180.*]
    xyz.. ja bym chętnie dokupił ile wlezie po 2 pln - zrób proszę coś z tym...

zacznę żałować, że nie brałem wiecej po 2,3 czekając, że będzie nizej...
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~xyz [37.248.165.*]
    Hossa się skończy a ty dalej będziesz tu siedział z akcjami po 2 zł
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Szu [89.228.244.*]
    Na którą masz wizytę?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.8.6.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Zorba [83.10.24.*]
    Niezła nadwyżka podaży w tej chwili, ale pewnie ten ktoś się wycofa. Generalnie wydaje mi się, że podaż zmądrzała i pozbywa się akcji z głową, a nie na żywioł, co owocuje stagnacją, jeśli chodzi o kurs. Kiedy ta dystrybucja się skończy, kurs tradycyjnie zapikuje. Zapewne po kolejnej "zaskakującej" informacji o niewypłacaniu dywidendy lub, co nawet bardziej prawdopodobne, ujemnym wyniku za I kwartał.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~john [94.251.208.*]
    Chyba we wtorek rzucę batona na sprzedaż,ciekawe czy zdołuję do 1 zeta ? Wszystko rośnie a gniot się kisi.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~analizator [185.6.112.*]
    Dlaczego we wtorek,rzuć snickersa w poniedziałek.
    Tylko napisz ile masz akcji bo jak 100-500 to trzeba będzie wycofać zlecenia kupna do 1zł,a to będzie trudne zadanie bo chętnych jest więcej.
    Jesteś dobrym bajkopisarzem więc zamiast inwestować na giełdzie ,może zainwestowałbyś w swoje bajki,może znalazło by się paru kupców.
    Dnia 2017-03-04 o godz. 19:57 ~analizator napisał(a):
    > Dlaczego we wtorek,rzuć snickersa w poniedziałek.
    > Tylko napisz ile masz akcji bo jak 100-500 to trzeba będzie wycofać zlecenia kupna do 1zł,a to będzie trudne zadanie bo chętnych jest więcej.
    > Jesteś dobrym bajkopisarzem więc zamiast inwestować na giełdzie ,może zainwestowałbyś w swoje bajki,może znalazło by się paru kupców.

W poniedziałek przeważnie odpoczywam po weekendzie,pytasz ile mam akcji,patrz we wtorek tak jak napisałem jak będzie zrzut części którą posiadam i będzie 1 zeta i pytania co się dzieje na gniocie.Moja średnia cena to 1.68 więc mogę ostro dołować.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~haha [88.156.158.*]
    W poniedziałek przeważnie odpoczywam........a dziś ?
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Zenon [37.47.59.*]
    Według mnie spółka ma ogromny potencjał 8-10 zł
    Podaży prawie nie ma, wystarczy dobry news i mogą dmuchać kurs razy 6 tak jak Exorigo, i3d, pbg itd itd
    Dnia 2017-03-05 o godz. 11:50 ~haha napisał(a):
    > W poniedziałek przeważnie odpoczywam........a dziś ?

Dzisiaj pracuję ,ludziom cuda opowiadam.
    Dnia 2017-03-05 o godz. 11:50 ~haha napisał(a):
    > W poniedziałek przeważnie odpoczywam........a dziś ?

Dzisiaj pracuję ,ludziom cuda opowiadam.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~re [83.20.148.*]
    we wtorek atakujemy, jedziemy na dwucyfrówke
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Andrzej [185.26.180.*]
    Jest info mamy nowego dyrektora finansowego. Spółka zaczyna się komunikować z rynkiem
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~re [83.20.148.*]
    Bardzo dobry komunikat. Mrs. Subi Huang oprócz stanowiska dyrektora finansowego została też powołana przez Radę Nadzorczą na tymczasowego członka Zarządu, a na Walnym Zgromadzeniu będzie zatwierdzona. Wprost wynika z tego że przygotowują też komunikat o Walnym Zgromadzeniu. Być może będzie podjęta również uchwała o wypłacie dywidendy. Zaczyna się robić ciekawie.

Miałem dzisiaj dołować a tu samo się dołuje,jedziemy do końca tygodnia na 2 zeta.
    Jutro rozmieniamy 3 zeta,sam o to zadbam żeby wyleszczyć ulicę przed walnym i raportem.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Dzi [83.20.121.*]
    Zadbaj o wizytę do lekarza, oczywiście dla zdrowia....................
    Ostra jazda bez trzymanki,zwieracze puszczają.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2017-04-05 o godz. 13:18 ~john napisał(a):
    > Ostra jazda bez trzymanki,zwieracze puszczają.

Ale przecież targi w Genewie i niedługo jakiś nowy filmik :) 
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Gosc [195.212.29.*]
    Ktoś ewidentnie leci w kulki z tym kursem, teraz straszenie drobnicy(nie pierwszy raz) TKO -97% ;)
    Spekuła siedzi i to kwestia przetrzymania aż odpali

Widzę ,że kurs rośnie już 10 gr.Chyba muszę dorzucić jeszcze batona i znów będzie 1gr.
    Smialo prosze schodzic chętnie dobiore :) za 10 groszy biore wszystko

• Re: Zdołować czy windować? Autor: ~drobny [217.99.77.*]
    Dnia 2017-04-05 o godz. 13:50 ~Gosc napisał(a):
    > Smialo prosze schodzic chętnie dobiore :) za 10 groszy biore wszystko
    >

dzisiaj na pewno nie weźmiesz po 10 gr. ta podaż się wycofa przed fiksingiem na 99,9...% a gdyby nawet nie, to będą dolne widły i nawet dwie sesje przestoju, a w tym czasie kurs wróci do bardziej "racjonalnego" poziomu, może też pojawić się równoważący popyt i w ogóle nie będzie spadku kursu, co to jest jakies marne 17 000 akcji? dla spekulanta to jakieś drobne z lewej kieszeni
    Znam mechanike rynku, a tutaj ktos od dawna bawi sie w manipulowanie i zawsze jest wycofywanie zleceń dlatego sądze, że skoro jest zainteresowanie ze strony spekuły to kwestia czasu az odpali, przerabialem na niejednej spolce tylko potrzeba duzo cierpliwosci

To pewnie ten pan, który ciągle straszy , a odwaga kończy się tuż, tuż przed godziną 11 i 15. Taki papierowy bohater....Nie strasz John , bo się zesr....................
    Dziesięć sesji i dziesięć razy w dół następne dziesięć i będzie dwa rozmienione i wtedy zacznę zakupy.
    Miałeś sprzedawać ! Zapomniałeś ! I znów uciekałeś przed 15.....Bohater John Brawo.........
    Wracam po świętach do gry! Dalej totalna kicha ,zero obrotu,brak raportu ,pobożne życzenia o mega wzrostach.Sam nie wiem czy wywalić gniota czy dokupić? Rok 2016 minimalny zysk netto,z racji dużych inwestycji,to normalne żeby zarabiać trzeba inwestować,1 kwartał będzie zdecydowanie lepszy wynik finansowy.Dokupywanie po 500-1000 akcji to długa droga do skupu który mnie interesuje,aby nie windować kursu.Chcę sprzedać dołuję kurs do 0.01 zł pkc,chcę dokupić winduję kurs do 11 zł pkc i podejmuj tu decyzję.
  • Re: Zdołować czy windować? Autor: ~Dzi [83.20.122.*]
    Zwróć się o pomoc do specjalisty lekarza, on wskaże Ci odpowiednią drogę..............Dasz radę............Pozdrawiam John
[x]
PEIXIN -11,30% 1,02 2019-04-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.