• wypychanie Autor: bodzidzia [83.168.70.*]
    Obawiam się,że wyniki będą kiepskie bo z tego co widzę to jest dystrybucja akcji a nie skup.
  • Re: wypychanie Autor: ~as [78.133.207.*]
    Przecież skup jest od lat. Mało kto ma akcje w takiej cenie, żeby sypać je teraz i nie robić tego pod wodą. Kurs jest sterowany przez erste. Może KNF w końcu się tym zajmie, bo nie jest jakimś wielkim osiągnieciem zauważenie, że każdorazowy wzrost popytu jest momentalnie zasypywany. Zeszmacili i obrzydzili spółkę co widać po rankingu bankiera. Takie spółki powinno ściągać się z giełdy.
  • Re: wypychanie Autor: ~xxx [77.58.213.*]
    z technicznego punktu widzenia wykres wyglada mi na akumulacja przed wystrzalem
  • Re: wypychanie Autor: ~JayD [37.47.132.*]
    Zgoda
    Wykres wygląda bardzo podobnie jak dwa lata temu, ale...
    wykres wykresem, technika techniką, a Erste swoje robi.

• Re: wypychanie Autor: bodzidzia [83.168.70.*]
    Erste to Ipopema a Ipopema to Mazgaj.To samo dzieje się na Vistuli i Krakchemi.Kto tu rządzi bo zaczynam przypuszczać,że Kolański to tylko figurant i do tego zwiększenia zaangażowania Coliana w Vistulę.Oczywiście to tylko moje przypuszczenia.Posiedzę tu jeszcze chociaż chwilami mam dosyć Coliana.
  • Re: wypychanie Autor: ~luz [83.31.174.*]
    coś w tym jest bo po co Colianowi upadająca Vistula
  • Re: wypychanie Autor: ~xxx [77.58.213.*]
    Upadajaca Vistula?! A co przemawia za ich zla kondycje? bo chyba nie ten rok do roku zwiekszajscy sie zysk....
    Upadająca to ona nie jest ale też trzymana w ryzach.
    Autor: ~xxx [77.58.213.*]2017-03-01 11:06
    Kolega ze Szwajcarii do nas zawitał.Czyżby Colian miał swoje k-ta u Was.A swoją drogą to Bazylea to ładne miasto?
[x]
COLIAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.