Czy i3d wyprodukowało cokolwiek dla energetyki? Sorki, nie pamietam. Nie wiem. Bo kręcą się wokół niej od pewnego czasu. Coś się wydarzy na tym polu....
Dnia 2017-02-27 o godz. 20:34 ~Btmg napisał(a): > Czy i3d wyprodukowało cokolwiek dla energetyki? Sorki, nie pamietam. Nie wiem. Bo kręcą się wokół niej od pewnego czasu. Coś się wydarzy na tym polu....
Coś powiązanego na pewno,ale bezpośrednio to chyba jeszcze nie. Czas najwyższy... :))) Zresztą teraz takich zleceń jak tu: http://i3d.pl/realizacje/ może być 10-30 razy więcej. Mniej więcej o tyle zwiększyła się dostępność gogli :))) Tu może być eldorado bez żadnych gier i aplikacji dla odbiorcy masowego . Sam B2B się otwiera na VR, a doświadczonych firm w Polsce i reszcie Europy niewiele :))
Polska energetyka stara się wejść w 21 wiek. Mam tutaj na myśli sprzedawców, nie producentów. To państwowe spółki, które nie szczędzą (ci potrafią wyrzucić w błoto) kasy na projekty z etykietą 'nowoczesny' = dochodowy, w sensie my zapłacimy. Strzelam, że jeden z następnych dużych projektów I3d będzie dotyczył właśnie energetyki.