Żeruje na cudzym nieszczęściu , pewnie się nie załapał po 40 groszy i teraz ujada ! Jaki to on mądry i przewidujący .To dlaczego nie kupił po 40 groszy , taki spec z niego ? Jak i3d będzie po 5zł to pewnie dopiero kupi .
a niech sobie chłopiec pojęczy, tylko to mu zostalo, no moze jeszcze troche kasy po pochopnej sprzedazy akcji i3d forumowicze i tak juz sobie wyrobili o nim odpowiednią opinie
ale tak to juz jest, gdzies lub na kimś trzeba wyladowac frustrację
Dawno dawno w pewnym biurze maklerskim był inwestor zwany "pasiastym" - bowiem chodził w koszuli w paski. Jak pasiasty składał K - wszyscy sprzedawali jak S należało jak najszybciej kupić. Był doskonałym barometrem - zawsze robił odwrotnie do trendu. Jednak po ok roku spłukał się na amen z kasy i wszyscy żalowali że już nie ma "pasiastego" bo trudno było okresli w jakim kierunku papier pójdzie...
nie mozliwe ... jutro dalszy zjazd ... wisisz na haku to wiś i nie wciskaj kitu zeby ludzi powiesić ...powisisz sobie z miesiac i bedzie ok.. chyba ze info pojawi sie które wyrwie kurs z butów :)))
Widzę ,że z niejakim JA możecie sobie rękę podać . Po co piszesz na tym forum naganiaczu ? Kogo chcesz okraść z akcji ? Ja się nie dam , jutro wzrosty i to potężne !
Na mnie takie zagrywki jakie uskutecznia niejaki JA i jemu podobni nie robią na mnie wrażenia .Psy ujadają , karawana jedzie dalej . Ciekawe ile jutro na plusie ?