• Gazety coś piszą? Autor: ~Hans [146.0.229.*]
    Gazety coś piszą o naszej spółce? Czy się jeszcze nie połapały? Może dziennikarze by coś wyciągnęli więcej. Poczytałbym w weekend o naszej nowej gwieździe. Byleby w internetach było, bo u mnie ciężko o tradycyjną gazetę
  • Re: Gazety coś piszą? Autor: ~chinczyk [49.213.19.*]
    widziałem na kilku portalach, ale na pb i w podłodze nic nie ma chyba jeszcze, żyją na razie brasterem
  • Re: Gazety coś piszą? Autor: ~git [94.254.167.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1504783-Fota-na-celowniku-kupujacych.html
  • Re: Gazety coś piszą? Autor: ~xyx [178.42.242.*]
    Zostało juz tylko podpisanie umowy z bankami na kredytowanie działalności produkcyjnej do 17.03. wierzytelności banków do spłaty przejęła, inwestor fananco,biznes plan działalności produkcyjnej jest potwierdzony przez biegłego rewidenta jako rzeczowy i wiarygodny bo firma przedstawiła oferty odbiorców firm motoryzacyjnych. udzielenie kredytowania przez banki jest juz przesądzone na działalność produkcyjną
    droga na autostradzie dla foty praktycznie jest juz otwarta i na początek powinniśmy jechać co najmniej 300/h czy ktos tu uważa ze powinniśmy zwiększyć prędkość?
  • Re: Gazety coś piszą? Autor: ~Adi001 [94.254.146.*]
    .... a propos prędkości... droga do dawnej świetności foty praktycznie już otwarta... myślę że przy tej , tendencji,...droga w ciągu najbliższych dwóch lat do 50 zł za akcje jak najbardziej otwarta o to nie są słowa wyssane z palca ot perspektywy podyktowane działaniem foty...
  • Re: Gazety coś piszą? Autor: ~Jola_z_Poznania [83.14.249.*]
    i co? chłopaki jak tam humorki ? dzisiaj fajny wieczór zapowiada się w Sopoćkowie !będzie dużo gości z Poznania
    Jola tylko z daleka mi od Lucyny bo nie lubię bi a inna grupa dzisiaj spędza wieczór w Międzyzdrojach w hotelu Amber Baltic całe pięto gości
  • Re: Gazety coś piszą? Autor: ~Jola_z_Poznania [37.47.34.*]
    no nie mów że nie lubisz trójkącika ? wiesz co nie spodziewałam się
    ale info mam super dla Was nie wiem czy pisać juz teraz ale dotyczy pewnie Fananco bo firma ma na wydanie komunikatu 7 dni roboczych, najpóźniej w przyszły piątek to zrobi. muszę przeliczyć moze napiszę a moze i nie.
    W poniedziałek otwarcie 9.15 godz. a zawieszenie notowań na cały dzień 9.30 przy kursie 1.83 zł
    trójkąty lubię haha ale nie lubię jak Ty sama z nią haha
  • Re: Gazety coś piszą? Autor: ~Marcel [176.221.121.*]
    Dnia 2017-02-25 o godz. 11:25 ~xyx napisał(a):
    > ale info mam super dla Was nie wiem czy pisać juz teraz ale dotyczy pewnie Fananco bo firma ma na wydanie komunikatu 7 dni roboczych, najpóźniej w przyszły piątek to zrobi. muszę przeliczyć moze napiszę a moze i nie.
    > W poniedziałek otwarcie 9.15 godz. a zawieszenie notowań na cały dzień 9.30 przy kursie 1.83

Coś Ci nie wyszło z zawieszeniem notowań?

[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.