Gazety coś piszą o naszej spółce? Czy się jeszcze nie połapały? Może dziennikarze by coś wyciągnęli więcej. Poczytałbym w weekend o naszej nowej gwieździe. Byleby w internetach było, bo u mnie ciężko o tradycyjną gazetę
Zostało juz tylko podpisanie umowy z bankami na kredytowanie działalności produkcyjnej do 17.03. wierzytelności banków do spłaty przejęła, inwestor fananco,biznes plan działalności produkcyjnej jest potwierdzony przez biegłego rewidenta jako rzeczowy i wiarygodny bo firma przedstawiła oferty odbiorców firm motoryzacyjnych. udzielenie kredytowania przez banki jest juz przesądzone na działalność produkcyjną droga na autostradzie dla foty praktycznie jest juz otwarta i na początek powinniśmy jechać co najmniej 300/h czy ktos tu uważa ze powinniśmy zwiększyć prędkość?
.... a propos prędkości... droga do dawnej świetności foty praktycznie już otwarta... myślę że przy tej , tendencji,...droga w ciągu najbliższych dwóch lat do 50 zł za akcje jak najbardziej otwarta o to nie są słowa wyssane z palca ot perspektywy podyktowane działaniem foty...
ale info mam super dla Was nie wiem czy pisać juz teraz ale dotyczy pewnie Fananco bo firma ma na wydanie komunikatu 7 dni roboczych, najpóźniej w przyszły piątek to zrobi. muszę przeliczyć moze napiszę a moze i nie. W poniedziałek otwarcie 9.15 godz. a zawieszenie notowań na cały dzień 9.30 przy kursie 1.83 zł
Dnia 2017-02-25 o godz. 11:25 ~xyx napisał(a): > ale info mam super dla Was nie wiem czy pisać juz teraz ale dotyczy pewnie Fananco bo firma ma na wydanie komunikatu 7 dni roboczych, najpóźniej w przyszły piątek to zrobi. muszę przeliczyć moze napiszę a moze i nie. > W poniedziałek otwarcie 9.15 godz. a zawieszenie notowań na cały dzień 9.30 przy kursie 1.83