• szkoda was robaczki Autor: ~znawca [79.124.99.*]
    myslałem ze to jest dobry walor ale szybko sie pozegnałem zakup0.60 s 0.90-0.88 pkc kupiłem brasters i w 3 dni 60 % na tej waszej spoleczce 40 % czekałem 2,5 m-c porównajcie potencjał wzrostowy tu zaraz bedzie 0.7xx zal mi was robaczki ale jak sie inwestuje 10000 to takk jest jak nie masz banki to na gpw nie ma sesu wchodzic szkoda czasu 320000 w trzy dni to sie mozna juz pobawic
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~kunograjca [185.25.121.*]
    Martw się o siebie !!!

Jak sprzedałeś to żegnamy.
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~ledo [83.26.236.*]
    Sie kupiło brastersa za wysoko ( pewnie się będzie kisiło) a teraz szuka się frajerów żeby odkupili. Nie takie cuda już na forach różnych się widziało ROBALU Hehehehehehehehe.
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~inwestor [194.11.254.*]
    Co tu dużo gadać. Fałszowanie obrazu firmy poprzez zagrania księgowe i do tego pianie z zachwytu tabunu trolli naganiających na wzrosty tu na forum. Może to pracownicy w ramach nadgodzin? :) A firma warta tyle, co Dot Comy w 2000 roku. Zawsze ten sam scenariusz - OGROMNE zyski... na papierze i z zewnętrznego finansowania. Jeden wielki KREDYCIARZ. Która poważna firma IT z Wrocławia ma UJEMNE PRZEPŁYWY Z DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ? I to w okresie kiedy na rynku jest ogromne zapotrzebowanie na usługi IT. Śmiech na sali. Miałem szczęście, że mogłem nareszcie po roku kiszenia gotówki wyjść z tego bagna. Życzę powodzenia akcjonariuszom, którzy kupili to "cudo" po więcej niż 87 groszy. Jak się dokładnie nie czyta sprawozdań, to trzeba mieć twarde cztery litery.
    To Panu też dziękujemy.
    Wysadzili Was szybko :-)

udanych inwestycji życzę.

pozdrawiam
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~cefał [62.148.86.*]
    A skąd wiesz, że MAJĄ ujemny cashflow? Ja wiem, że MIELI....
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~mr_White [88.156.147.*]
    tak się mondralujesz o tych szybkich wzrostach i szybkich zarobkach
    a ja kupiłem 10k 11bit po ok 4 zł, czyli dawno, sobie policz ile teraz jestem na +
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~Gosc [94.254.131.*]
    mam nadzieję, że kolega znawca wdepnie w jakieś gw i straci te 32 tys. To jest coś czego najbardziej na tym forum nie lubię. Poniedziałki bywają niezle na ind będziesz się przyglądał. Pogoda i biomed będą korzystne.
    Dnia 2017-02-24 o godz. 14:31 ~Gosc napisał(a):
    > mam nadzieję, że kolega znawca wdepnie w jakieś gw i straci te 32 tys. To jest coś czego najbardziej na tym forum nie lubię. Poniedziałki bywają niezle na ind będziesz się przyglądał. Pogoda i biomed będą korzystne.

Nie 32 tys tylko pisał 320 tys :-)

Pisać każdy może .....

pozdrawiam
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~Gosc [94.254.131.*]
    Bazyliszek, szkoda, że nie 3 mln 200
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~ra [5.172.238.*]
    a pisałem,że jelenie łapią!!!!
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~znawca [79.124.99.*]
    mnie juz tu nie ma nigdy nie pisze na forach ale mowimy o 320000 tys złotych nie 32 tys z takimi pieniedzmi chdzi sie grac w karty do rozrywki mowimy o gpw tu trzeba miec banki co najmniej 1-2 banki duze zeby mialo to sens wiecej nic nie powiem bo nie interesuja mnie społki których nie mam
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~miki [37.47.166.*]
    łeno ale bogacz :-) aż mu zazdroszcze....ale ma fajnie :-)
  • Re: szkoda was robaczki Autor: ~wiesiek [37.47.11.*]
    Bajki bajeczki
    Siedzial rok i kisil 320 tys
    A teraz sprzedal po 90gr
    Zal mi go :(
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.