Jak widać jest to jedyny gość na tym forum, co bierze pod uwagę moje zdanie. Pozostali zapakowani po czubki kokardek, wieszają na mnie tylko psy ! Najpierw wam jeszcze raz wyraźnie napiszę. Spodziewam się spadku tych akcji co najmniej do poziomu 3.50, czy to się komu podoba czy nie ! Gdybyśmy mieli na rynku hossę, to argumenty, które tu przytaczacie byłyby jak najbardziej na miejscu. Spółka rozwijająca się..... jak najbardziej. Przyszłościowa......ależ oczywiście. Problem w tym, że na rynku jako całości, dobiega końca ostatni impuls wzrostowy, co potwierdza już kurcząca się gospodarka. Jest mało kapitału na giełdzie i on szuka takich spółek, gdzie jeszcze można coś skubnąć. Skoro widzi, że tu potencjał wzrostu się wyczerpał, więc wychodzi, a że spółka mało płynna to musi to robić powolutku, pomalutku i od czasu do czasu podjarać kilku cymbałów, aby mu w tym wychodzeniu nie przeszkadzali. Brak popytu ze strony kupujących, tak jak wzrost podaży ze strony sprzedających wraz z dochodzeniem całego rynku rozgrzanego do czerwoności i całkowicie wykupionego do ważnego szczytu musi przynieść w konsekwencji spadek. Ponieważ AP jest niepłynna, ci co zostaną z ,,nadziejami,, dostaną po pupie najbardziej. Zobaczcie od jakiego czasu konsekwentnie piszę, że tu nie ma już co robić. Teraz jeden z was widzi to również wyraźnie.
Chłopcze! Nie zamierzam Cię obrażać ani negować Twojej wiedzy...jesteś mózg and all that...ale po kiego grzyba wypisujesz te elaboraty? Co chcesz osiągnąć? Czy to jest mesjanizm? W poprzednich postach wyraźnie mówisz, żeby każdy kierował się swoimi przemyśleniami...teraz, z kolei, ewidentnie wróżysz pandemonium i próbujesz przemycać sugestie...błagam...nie zaprzeczaj, bo wycofam się z pierwszego zdania...Gorąco pozdrawiam!
Dnia 2017-02-23 o godz. 12:41 kolorowy_wiatr napisał(a): > SPADA POD WŁASNYM CIĘŻAREM ...... > > Jak widać jest to jedyny gość na tym forum, co bierze pod uwagę moje zdanie. Pozostali zapakowani po czubki kokardek, wieszają na mnie tylko psy ! > Najpierw wam jeszcze raz wyraźnie napiszę. Spodziewam się spadku tych akcji co najmniej do poziomu 3.50, czy to się komu podoba czy nie ! > Gdybyśmy mieli na rynku hossę, to argumenty, które tu przytaczacie byłyby jak najbardziej na miejscu. > Spółka rozwijająca się..... jak najbardziej. > Przyszłościowa......ależ oczywiście. > Problem w tym, że na rynku jako całości, dobiega końca ostatni impuls wzrostowy, co potwierdza już kurcząca się gospodarka. > Jest mało kapitału na giełdzie i on szuka takich spółek, gdzie jeszcze można coś skubnąć. > Skoro widzi, że tu potencjał wzrostu się wyczerpał, więc wychodzi, a że spółka mało płynna to musi to robić powolutku, pomalutku i od czasu do czasu podjarać kilku cymbałów, aby mu w tym wychodzeniu nie przeszkadzali. > Brak popytu ze strony kupujących, tak jak wzrost podaży ze strony sprzedających wraz z dochodzeniem całego rynku rozgrzanego do czerwoności i całkowicie wykupionego do ważnego szczytu musi przynieść w konsekwencji spadek. Ponieważ AP jest niepłynna, ci co zostaną z ,,nadziejami,, dostaną po pupie najbardziej. > Zobaczcie od jakiego czasu konsekwentnie piszę, że tu nie ma już co robić. Teraz jeden z was widzi to również wyraźnie. > > kolorowy wiatr
Aha Aha Ja zamierzam dobić do poniedziałku jeszcze 2 tys akcji a pogadamy o tym zagraniu w przyszłym roku koło czerwca..