• 23 lutego Republika napisał tak Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    SPADA POD WŁASNYM CIĘŻAREM ......

Jak widać jest to jedyny gość na tym forum, co bierze pod uwagę moje zdanie. Pozostali zapakowani po czubki kokardek, wieszają na mnie tylko psy !
    Najpierw wam jeszcze raz wyraźnie napiszę. Spodziewam się spadku tych akcji co najmniej do poziomu 3.50, czy to się komu podoba czy nie !
    Gdybyśmy mieli na rynku hossę, to argumenty, które tu przytaczacie byłyby jak najbardziej na miejscu.
    Spółka rozwijająca się..... jak najbardziej.
    Przyszłościowa......ależ oczywiście.
    Problem w tym, że na rynku jako całości, dobiega końca ostatni impuls wzrostowy, co potwierdza już kurcząca się gospodarka.
    Jest mało kapitału na giełdzie i on szuka takich spółek, gdzie jeszcze można coś skubnąć.
    Skoro widzi, że tu potencjał wzrostu się wyczerpał, więc wychodzi, a że spółka mało płynna to musi to robić powolutku, pomalutku i od czasu do czasu podjarać kilku cymbałów, aby mu w tym wychodzeniu nie przeszkadzali.
    Brak popytu ze strony kupujących, tak jak wzrost podaży ze strony sprzedających wraz z dochodzeniem całego rynku rozgrzanego do czerwoności i całkowicie wykupionego do ważnego szczytu musi przynieść w konsekwencji spadek. Ponieważ AP jest niepłynna, ci co zostaną z ,,nadziejami,, dostaną po pupie najbardziej.
    Zobaczcie od jakiego czasu konsekwentnie piszę, że tu nie ma już co robić. Teraz jeden z was widzi to również wyraźnie.

kolorowy wiatr
  • Re: 23 lutego Republika napisał tak Autor: ~republika [91.231.247.*]
    Witaj Kolorowy , 3,50 zł ostro le jak walnie cały szeroki to nie ma sie zmiłuj ..........
  • Re: 23 lutego Republika napisał tak Autor: ~Misza [89.25.253.*]
    Chłopcze! Nie zamierzam Cię obrażać ani negować Twojej wiedzy...jesteś mózg and all that...ale po kiego grzyba wypisujesz te elaboraty? Co chcesz osiągnąć? Czy to jest mesjanizm? W poprzednich postach wyraźnie mówisz, żeby każdy kierował się swoimi przemyśleniami...teraz, z kolei, ewidentnie wróżysz pandemonium i próbujesz przemycać sugestie...błagam...nie zaprzeczaj, bo wycofam się z pierwszego zdania...Gorąco pozdrawiam!
  • Re: 23 lutego Republika napisał tak Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Sławę wietrzną, bo ospę już przeszedłem
  • Re: 23 lutego Republika napisał tak Autor: ~Wtk [46.77.195.*]
    Dzięki za ten wpis Kolorowy Wietrze. To jak samosprawdzającą sie rekomendacja kupuj i najlepszy zwiastun przyszłych wzrostów
  • Re: 23 lutego Republika napisał tak Autor: ~republika [91.231.247.*]
    dziś popyt sobie pofolgował ..........
  • Re: 23 lutego Republika napisał tak Autor: massoni85 [91.150.146.*]
    Dnia 2017-02-23 o godz. 12:41 kolorowy_wiatr napisał(a):
    > SPADA POD WŁASNYM CIĘŻAREM ......
    >
    > Jak widać jest to jedyny gość na tym forum, co bierze pod uwagę moje zdanie. Pozostali zapakowani po czubki kokardek, wieszają na mnie tylko psy !
    > Najpierw wam jeszcze raz wyraźnie napiszę. Spodziewam się spadku tych akcji co najmniej do poziomu 3.50, czy to się komu podoba czy nie !
    > Gdybyśmy mieli na rynku hossę, to argumenty, które tu przytaczacie byłyby jak najbardziej na miejscu.
    > Spółka rozwijająca się..... jak najbardziej.
    > Przyszłościowa......ależ oczywiście.
    > Problem w tym, że na rynku jako całości, dobiega końca ostatni impuls wzrostowy, co potwierdza już kurcząca się gospodarka.
    > Jest mało kapitału na giełdzie i on szuka takich spółek, gdzie jeszcze można coś skubnąć.
    > Skoro widzi, że tu potencjał wzrostu się wyczerpał, więc wychodzi, a że spółka mało płynna to musi to robić powolutku, pomalutku i od czasu do czasu podjarać kilku cymbałów, aby mu w tym wychodzeniu nie przeszkadzali.
    > Brak popytu ze strony kupujących, tak jak wzrost podaży ze strony sprzedających wraz z dochodzeniem całego rynku rozgrzanego do czerwoności i całkowicie wykupionego do ważnego szczytu musi przynieść w konsekwencji spadek. Ponieważ AP jest niepłynna, ci co zostaną z ,,nadziejami,, dostaną po pupie najbardziej.
    > Zobaczcie od jakiego czasu konsekwentnie piszę, że tu nie ma już co robić. Teraz jeden z was widzi to również wyraźnie.
    >
    > kolorowy wiatr

Aha Aha Ja zamierzam dobić do poniedziałku jeszcze 2 tys akcji a pogadamy o tym zagraniu w przyszłym roku koło czerwca..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.99.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.60.251.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
AUTOPARTN -1,20% 18,14 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.