Mam pytanie
Czy mieliście Państwo tel. b. makl. Cdm pekao sa niby z informacją o wezwaniu joska ale również z sugestią zeby jednak oddać na wez. no bo przecież i tak wszystko skupi i będę miał problem ze zdobyciem akcjii bo stracą płynność.
Już raz to biuro makl. OSZUKALO jak jwc wchodzilo na gpw. i teraz znów mnie kuszą. I tak w.g.kasy jaką wpak. nie odzyskam ale jskowi za grosze nie oddam chyba że zpl. 74 zł za szt. Jak drobni nie sprz. to Josek może nam nakichac.
trochę złodziejowi szyki się psują bo kurs rosnie ,myślę że fundy nie oddadzą ,kupowały po 71 i po 3,15 ale gdzie do zarobku ?????????????/ chociaż to nie ich pieniądze-tylko nasze. josek gdzie moja dywidenda z 10-lat ,złodzieju co ty sobie myślisz ???. Myślę ,że KNF się zainteresuje twoimi machlojkami i praktykami a raczej przestępstwami.
I to sporo a złodziej kombinuje bo wyniki coraz lepsze a i kasy z naszej dywidendy się nazbierało !. Myślę ,że żaden z większych akcjonariuszy nie odda tego Badziewiaka po tak śmiesznej cenie ?. Pozdrawiam.