• Dalsz sytuacja Autor: ~Lekarz [46.169.4.*]
    Jak wspominałem powracamy do stanu ze zrzutu,dalsze moje przewidywania to już na dniach możemy atakować 0.50.
    I jak pisałem czuje tu jakiś ciekawy rzut informacji,więc może być dobra jazda do góry.

A jak wielcy tej giełdziny polskiej przewidują następny tydzień,czy wymienia się akcjonariat,czy tu ktoś straszy by sprzedawać
    taniej że może mu wpadnie,bo ustawił worek a ma jakieś informacje.

I jak wspominałem znam dobre gnioty na tej giełdzie,gdzie pięć lat coś mają produkować,ale coś tam jeszcze ?
    A Langloo jest firmą,co robią cały czas.
  • Re: Dalsz sytuacja Autor: ~br [188.33.119.*]
    popyt badałem dzisiaj przed zamknięciem troche tego tam jest spokojnie zrzucać nie będę. nie mam zamiaru nie moje poziomy ....

sam troche dzisiaj dobrałem ;) bo sie tanio zrobiło ;)

co do twojego wpisu mysle że pobujamy sie miedzy 30 a 38 gr , bedzie boczniak z 2 tygodnie .... az do jakiegos info ze społki , ostatni spadek był po to by doładować do wora ;) 24, 25 gr baza do wybicia i ewentualny opor przy spadkach, jak przebijemy 38 40 gr na obrotach to mozemy myslec o wyzszych poziomach, moj cel z poprzednich postów 70-75 gr zakładam na wiosne lub przed wakacjami dopiero ,,,,,

na poczatku stycznia pisałem ze szkodac patrzec na notowania i za miesiac bedziemy latac miedzy 20 a 30 gr duzo sie nie pomyliłem..... teraz zakładam boczniak z 2 tyg i zbieranie sił do odpału w drodze do luki będzie jeszcze pewnie jeden przysztanek na około 50 gr ..... pozdrawiam - porsze sie nie sugerowac moimi wpisami to jest tylko moja opinia
  • Re: Dalsz sytuacja Autor: i-_-i [91.246.67.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 19:43 ~br napisał(a):
    > popyt badałem dzisiaj przed zamknięciem troche tego tam jest spokojnie zrzucać nie będę. nie mam zamiaru nie moje poziomy ....
    >
    > sam troche dzisiaj dobrałem ;) bo sie tanio zrobiło ;)
    >
    > co do twojego wpisu mysle że pobujamy sie miedzy 30 a 38 gr , bedzie boczniak z 2 tygodnie .... az do jakiegos info ze społki , ostatni spadek był po to by doładować do wora ;) 24, 25 gr baza do wybicia i ewentualny opor przy spadkach, jak przebijemy 38 40 gr na obrotach to mozemy myslec o wyzszych poziomach, moj cel z poprzednich postów 70-75 gr zakładam na wiosne lub przed wakacjami dopiero ,,,,,
    >
    > na poczatku stycznia pisałem ze szkodac patrzec na notowania i za miesiac bedziemy latac miedzy 20 a 30 gr duzo sie nie pomyliłem..... teraz zakładam boczniak z 2 tyg i zbieranie sił do odpału w drodze do luki będzie jeszcze pewnie jeden przysztanek na około 50 gr ..... pozdrawiam - porsze sie nie sugerowac moimi wpisami to jest tylko moja opinia

czyli ze to ty postawiłes te 0,20 gr ??? no ładnie ...????

• Re: Dalsz sytuacja Autor: ~Br [94.254.242.*]
    Tak po to zeby za mocno nie wzrosło na zamknięciu czyms trzeba grać w poniedziałek. ) zeby wykres ładnie wyglądał a głębiej zejsc sie nie dało. ... czyli trezba jeszce trochę po dobierać przed 40 gr)
    Dnia 2017-02-18 o godz. 11:06 ~Br [94.254.242.*] napisał(a):
    > Tak po to zeby za mocno nie wzrosło na zamknięciu czyms trzeba grać w poniedziałek. ) zeby wykres ładnie wyglądał a głębiej zejsc sie nie dało. ... czyli trezba jeszce trochę po dobierać przed 40 gr)

ty tez postawiłeś na 20 gr ???

ktoś kłamie!!!
    no to kto postawił i sprawdził ??

• Re: Dalsz sytuacja Autor: ~Br [94.254.242.*]
    Byly dwa zlecenia po 20 szt i jedno po 36. Pierwsze dwa moje a 3 nie wiek kogo
    Dnia 2017-02-18 o godz. 11:25 ~Br napisał(a):
    > Byly dwa zlecenia po 20 szt i jedno po 36. Pierwsze dwa moje a 3 nie wiek kogo

mi chodziło o postawienie zlecenia na fixe 20 gr stało jedno zlecenie ... który z was badał popyt ??? i co z tego wynikało
  • Re: Dalsz sytuacja Autor: ~Br [94.254.243.*]
    Juz tak nie wnikaj po co .... zyj weekendem a nie giełda )
  • Re: Dalsz sytuacja Autor: ~Br [94.254.240.*]
    Bo moze jeszce ktos sypnie papierem ponizej 25 gr ale z tego co widze to za duzo worków jest i za malo chetnych do sypania
  • Re: Dalsz sytuacja Autor: ~Lekarz [37.249.65.*]
    I czuje że tych worków jest nie mało,jak powiedziałem już na dniach testujemy przedział 0.50 i wyżej.
  • Re: Dalsz sytuacja Autor: ~Br [94.254.240.*]
    Rysuje sie nam powoli fajny kanał trendowy)
    Trzeba dodać,że jest tu spokój niem na naganiania,dla mnie ewidentnie ktoś zbiera i wie po co ?
    no i jak inwestory który stawiał podaz na 20 gr na fixe ??? i ile tam stało ??? zaden z was nie stawiał i nie wiecie !!!!testowałem ja a ile było to moja słodka tajemnica, stałem tez na popycie takze nic sie nie dowiecie ... spotykamy sie ponizej20 gr a te wzrosty to tylko przypadek
    Hheh dobry jesteś ) nie będę sie kłóci kto i po co ) ja dla ciekawości a ile tam stalo to przyjrzy sie miom postom z przed miesiąca. ...
    Zebys za dlugo nie szukał. .. więcej jak 200 000 nie moge dokupić ) bo sie trzeba bedzie pokazać
    miałes okazje , dlaczego nie kupowałes ??? czekamy na kurs ponizej 20 gr i tak bedzie w tym tygodniu , bedzie podbita i wysypka :))) popyt na fixach jest niewiarygodny do tego co w rzeczywistości , dobrze wiesz ze raport to jedno a rezsta to drugie ta reszta to roczny teraz czekanie bedzie do maja
    Panowie ostygnijcie,to który z was zrzucił i myślał że odkupi taniej,a tu bęc na drugi dzień do góry.Jak mówicie że spadnie
    to dawać jutro z rana na dolne,zobaczycie ile worków się ustawi i znowu się nie załapiecie.Jak powiedziałem
    już na dniach testujemy 0,50 i wyżej,więc proponuje nie czekać na 0,20.

Dodam że spółka będzie grana w tym roku dobrze.......
  • Re: Dalsz sytuacja Autor: ~pio77 [178.235.41.*]
    ten i-_-i to naganiacz, na innych spółkach też nagania na spadki, myśli że jak będzie tak straszył to znowu odkupi dużo taniej...
    Gdzie jest ten Pan co miał zrzucać na 0.20 bo czekam.A może zaczął zbierać.
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.