Jak wspominałem powracamy do stanu ze zrzutu,dalsze moje przewidywania to już na dniach możemy atakować 0.50. I jak pisałem czuje tu jakiś ciekawy rzut informacji,więc może być dobra jazda do góry.
A jak wielcy tej giełdziny polskiej przewidują następny tydzień,czy wymienia się akcjonariat,czy tu ktoś straszy by sprzedawać taniej że może mu wpadnie,bo ustawił worek a ma jakieś informacje.
I jak wspominałem znam dobre gnioty na tej giełdzie,gdzie pięć lat coś mają produkować,ale coś tam jeszcze ? A Langloo jest firmą,co robią cały czas.
popyt badałem dzisiaj przed zamknięciem troche tego tam jest spokojnie zrzucać nie będę. nie mam zamiaru nie moje poziomy ....
sam troche dzisiaj dobrałem ;) bo sie tanio zrobiło ;)
co do twojego wpisu mysle że pobujamy sie miedzy 30 a 38 gr , bedzie boczniak z 2 tygodnie .... az do jakiegos info ze społki , ostatni spadek był po to by doładować do wora ;) 24, 25 gr baza do wybicia i ewentualny opor przy spadkach, jak przebijemy 38 40 gr na obrotach to mozemy myslec o wyzszych poziomach, moj cel z poprzednich postów 70-75 gr zakładam na wiosne lub przed wakacjami dopiero ,,,,,
na poczatku stycznia pisałem ze szkodac patrzec na notowania i za miesiac bedziemy latac miedzy 20 a 30 gr duzo sie nie pomyliłem..... teraz zakładam boczniak z 2 tyg i zbieranie sił do odpału w drodze do luki będzie jeszcze pewnie jeden przysztanek na około 50 gr ..... pozdrawiam - porsze sie nie sugerowac moimi wpisami to jest tylko moja opinia
Dnia 2017-02-17 o godz. 19:43 ~br napisał(a): > popyt badałem dzisiaj przed zamknięciem troche tego tam jest spokojnie zrzucać nie będę. nie mam zamiaru nie moje poziomy .... > > sam troche dzisiaj dobrałem ;) bo sie tanio zrobiło ;) > > co do twojego wpisu mysle że pobujamy sie miedzy 30 a 38 gr , bedzie boczniak z 2 tygodnie .... az do jakiegos info ze społki , ostatni spadek był po to by doładować do wora ;) 24, 25 gr baza do wybicia i ewentualny opor przy spadkach, jak przebijemy 38 40 gr na obrotach to mozemy myslec o wyzszych poziomach, moj cel z poprzednich postów 70-75 gr zakładam na wiosne lub przed wakacjami dopiero ,,,,, > > na poczatku stycznia pisałem ze szkodac patrzec na notowania i za miesiac bedziemy latac miedzy 20 a 30 gr duzo sie nie pomyliłem..... teraz zakładam boczniak z 2 tyg i zbieranie sił do odpału w drodze do luki będzie jeszcze pewnie jeden przysztanek na około 50 gr ..... pozdrawiam - porsze sie nie sugerowac moimi wpisami to jest tylko moja opinia
czyli ze to ty postawiłes te 0,20 gr ??? no ładnie ...????
Tak po to zeby za mocno nie wzrosło na zamknięciu czyms trzeba grać w poniedziałek. ) zeby wykres ładnie wyglądał a głębiej zejsc sie nie dało. ... czyli trezba jeszce trochę po dobierać przed 40 gr)
Dnia 2017-02-18 o godz. 11:06 ~Br [94.254.242.*] napisał(a): > Tak po to zeby za mocno nie wzrosło na zamknięciu czyms trzeba grać w poniedziałek. ) zeby wykres ładnie wyglądał a głębiej zejsc sie nie dało. ... czyli trezba jeszce trochę po dobierać przed 40 gr)
no i jak inwestory który stawiał podaz na 20 gr na fixe ??? i ile tam stało ??? zaden z was nie stawiał i nie wiecie !!!!testowałem ja a ile było to moja słodka tajemnica, stałem tez na popycie takze nic sie nie dowiecie ... spotykamy sie ponizej20 gr a te wzrosty to tylko przypadek
miałes okazje , dlaczego nie kupowałes ??? czekamy na kurs ponizej 20 gr i tak bedzie w tym tygodniu , bedzie podbita i wysypka :))) popyt na fixach jest niewiarygodny do tego co w rzeczywistości , dobrze wiesz ze raport to jedno a rezsta to drugie ta reszta to roczny teraz czekanie bedzie do maja
Panowie ostygnijcie,to który z was zrzucił i myślał że odkupi taniej,a tu bęc na drugi dzień do góry.Jak mówicie że spadnie to dawać jutro z rana na dolne,zobaczycie ile worków się ustawi i znowu się nie załapiecie.Jak powiedziałem już na dniach testujemy 0,50 i wyżej,więc proponuje nie czekać na 0,20.
Dodam że spółka będzie grana w tym roku dobrze.......