Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,28 zł , zmiana od tamtej pory: -85,71%

Re: Dalsz sytuacja

Dnia 2017-02-17 o godz. 19:43 ~br napisał(a):
> popyt badałem dzisiaj przed zamknięciem troche tego tam jest spokojnie zrzucać nie będę. nie mam zamiaru nie moje poziomy ....
>
> sam troche dzisiaj dobrałem ;) bo sie tanio zrobiło ;)
>
> co do twojego wpisu mysle że pobujamy sie miedzy 30 a 38 gr , bedzie boczniak z 2 tygodnie .... az do jakiegos info ze społki , ostatni spadek był po to by doładować do wora ;) 24, 25 gr baza do wybicia i ewentualny opor przy spadkach, jak przebijemy 38 40 gr na obrotach to mozemy myslec o wyzszych poziomach, moj cel z poprzednich postów 70-75 gr zakładam na wiosne lub przed wakacjami dopiero ,,,,,
>
> na poczatku stycznia pisałem ze szkodac patrzec na notowania i za miesiac bedziemy latac miedzy 20 a 30 gr duzo sie nie pomyliłem..... teraz zakładam boczniak z 2 tyg i zbieranie sił do odpału w drodze do luki będzie jeszcze pewnie jeden przysztanek na około 50 gr ..... pozdrawiam - porsze sie nie sugerowac moimi wpisami to jest tylko moja opinia

czyli ze to ty postawiłes te 0,20 gr ??? no ładnie ...????

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.